Inner Circle Pro

Ekstraordinært tilbud på opgradering af dit IC medlemskab!

Inner Circle Pro

Ekstraordinært tilbud på opgradering af dit IC medlemskab!

Inner Circle Pro

Ekstraordinært tilbud på opgradering af dit IC medlemskab!

Du er en af vores allermest loyale kunder – og vi vil derfor gerne give dig den vildeste fordel!

Kære Go-Getter,

Du har udvist loyalitet, engagement og ægte Go-Getter vibe, i den tid du har været medlem hos os. Og ærligt, så er du med til at gøre Female Go-Getters Inner Circle til det, det er den dag i dag!

Derfor vil vi gerne give dig en mulighed, som vi ALDRIG har gjort før (og formentlig aldrig kommer til at gøre igen!!).

Måske du har lagt mærke til at Inner Circle har udviklet sig over de seneste par år. Vi har gået fra et være blot et netværk til nu at være “the-go-to-place” for iværksættere der gerne vil have alle de elementer, der skal til for at udleve deres iværksætterdrøm.

Og derfor vil du gerne give dig denne mulighed, så du netop kan få adgang til disse andre elementer, som en opgradering til Inner Circle Pro består af:

 • Iværksætterrådgivning
 • Masterminds
 • Go-Getter fundamentet

Ved at få adgang til disse elementer, vil du opleve at du får

 • konkret sparring på din virksomhed
 • udviklet dine kompetencer
 • men mest af alt: du får kvalitetsfyldt læring, så du tjener flere penge i din virksomhed (og formentlig arbejder færre timer!).

Og nu til denne helt særlige mulighed:

Vi er VILDE med, at du har været med i Inner Circle standard så lang tid, og vi vil elske at have dig med i Inner Circle Pro (som medlemskabet hedder med ovenstående elementer). Derfor har vi lavet et særtilbud til dig.

Du har nemlig mulighed for at

spare 75%

på medlemskabet (!!!), hvis du køber et årsabonnement lige nu.

Med andre ord: Normalprisen er 549 kr./md = 6.588 kr. for 1 år. Hvis du køber et årsabonnement, sparer du hele 4.941 kr. + moms.

Din pris bliver derfor:

1.647 kr. for et helt år.

Skal du med?

Tilbuddet gælder til mandag d. 23. august ved midnat.

Derefter lukker vi for dette ekstraordinære tilbud KUN for dig som nuværende medlem af Inner Circle.

Vi håber at se dig til Iværksætterrådgivninger, Masterminds og ser frem til at undervise dig i vores Go-Getter Fundament!

Kærlig hilsen

Mette Maria & Maiken

Female Go-Getters netværk for kvindelige iværksættere

OG HVAD FÅR DU SÅ UD AF AT OPGRADERE?

når du går i stå og har brug for hjælp og sparring:

FORDEL 1: TO MÅNEDLIGE IVÆRKSÆTTERRÅDGIVNINGER.

Som medlem af Inner Circle Pro har du mulighed for at deltage i vores to månedlige iværksætterrådgivninger og få hjælp til lige præcis de udfordringer, du står med i din virksomhed.

Hver måned får du virksomhedsrådgivning med

 • Strategi- og Businessmentor Mette Maria Terp
 • Mindset- og Businessmentor Maiken Juul og
 • Strategi- og Businessmentor Camilla Krath (gæsterådgiver)

…som svarer på alle dine spørgsmål, så du kan starte/skalere din forretning.

Du kan f.eks. få hjælp til – Konceptudvikling – Fysiske produkter – Forretningsstrategi – Markedsføring B2B & B2C – Sociale medier – Abonnement/ medlemsklub – Hjemmeside (WordPress) – E-mail markedsføring – Struktur eller planlægning – Udvikling og afholdelse af foredrag – Fra idé til færdig bog – Selvtillid og modet til at stå frem – Videoproduktion og klipning (Imovie) – Grafisk arbejde (Canva) mv.

 

Når du gerne vil have flere stærke iværksætter-relationer:

FORDEL 2: MÅNEDLIG MASTERMIND

En gang om måneden afholder og faciliterer Mette Maria og Maiken en online Mastermind med et forudbestemt emne.

Hvert møde er opbygget omkring følgende elementer: brainstorming, læring og videndeling, accountability og støtte.

En mastermind gruppe hjælper dig med at opnå den succes, du drømmer om. Medlemmerne udfordrer hinanden til at sætte mål – og allervigtigst: til at opnå dem.

På tværs af brancher og bygrænser mødes vi på Zoom hver måned den fjerde torsdag i måneden kl. 15 til 16.30.

Når du gerne vil være mere selvsikker og produktiv:

FORDEL 3: FRI ADGANG TIL VORES BEDSTE TRÆNING

Som medlem af Inner Circle Pro har du fri adgang til Go-Getter fundamentet, som er et kursus i 6 moduler.

Hvert modul har et tema, som trin for trin udvikler dine Go-Getter kompetencer, så du trives med at gøre det, der skal til, for at få succes med din forretning!

Fundament består af selvtillid og produktivitet som iværksætter og er Female Go-Getters founders Maiken Juul og Mette Maria bedste træning, udviklet over deres 10+ år som iværksættere hver især (værdi 2.800 kr. + moms).

Kommende arrangementer for dig, når du har opgraderet:

Ekstraordinært tilbud kun for dig som allerede er medlem:

Årsabonnement

Særpris for medlemmer:
kr 137 /måned + moms
 • Når du køber et årsmedlemskab, sparer du 75% i forhold til et månedssmedlemskab
SPAR 75%!

månedsabonnement

kr 550 /måned + moms
 • Når du køber et månedsmedlemskab, binder du dig kun for èn måned ad gangen.

Hvad kvinderne i Inner Circle Pro siger:

Nu holder jeg fast i min rygrad!

Karina Groth Mortensen

“Ovenpå en uge med nederlag og en weekend med vedholden negativ energi fra ugens nederlag, valgte jeg at prioritere Inner Circles iværksætterrådgivning i dag, for at prøve at løfte min energi og måske få nogle gode ideer.

Takket være Maiken og Maria bliver der på ganske kort tid, tappet ind i mit drive og min styrke, givet mig ideer til at holde fast i min rygrad og bare owne min power.

Jeg kan slet ikke beskrive hvor taknemlig jeg er for at være en del af det fællesskab Maria og Maiken har banket op her og som ny selvstændig kvinde betyder det bare alverden at der er mulighed for at blive hørt og guidet på den her måde 🙏🙏🙏

Tak ❤️”

Karina Groth Mortensen – Ejer af Groth Grafik

Direkte, klar og målrettet hjælp!

“På en rådgivningsdag i sommerferien hvor alle andre holdt ferie, var netværket stadig åbent – sikken service.

Jeg havde fornøjelsen af Maiken for mig selv i 45 minutter, og det var guld værd. Jeg fik hurtigt et nyt perspektiv på min forretning. Mit mindset fik også lige en drejning omkring min forretning, og hvordan den skal drives for mere succes. Selv en facebook-frustration har jeg nu fundet en løsning på, der virker.

Det var lige det løft jeg havde brug for. Det var direkte, klart og målrettet hjælp, men på den hyggelige måde, og så let at gå til.

Jeg er big fan 🙂”

Susanne Hedal, Life&Business Coach og Mentor

“Jeg syntes, det har været en super fin måde at lære de andre kvindelige iværksættere at kende – det være sig garvede med flere år i branchen som selvstændig og helt nye og nogle der er på vej. Meget spændende med breakout rooms, hvor der er tid til sparring og bare det at møde andre selvstændige.
Nogle gange fik jeg svar på mine spørgsmål og nogle gange kunne jeg byde ind. Meget fint med et fast tema for hver gang – det gør jo også, at der er hold i mødet.”

Anni Birgit Hansen – Spirituel mentor og mindset coach v/ Body Soul & Mind Platform

Om kvinderne bag Female Go-Getters:

Mette Maria Terp

UDLEVER MIT DRØMMEARBEJDSLIV!

Som iværksætter med 15+ år på bagen har jeg prøvet alverdens forretningsmodeller og konstellationer.

Jeg kan nu endelig sige, at jeg udlever mit drømmearbejdsliv som co-founder af Female Go-Getters, samt mine to andre virksomheder (rådgivningsvirksomhed samt produktvirksomhed).

Alt er gået op i en højere enhed og hver dag er jeg endda også med til at følge andres iværksætterrejse på tætteste hold gennem Go-Getters, som er en kæmpe inspiration for mig.

Jeg er så taknemmelig (og stolt!) over det community vi har skabt i Go-Getters. Her dag gør vi det nemlig muligt at vi sammen kan støtte og hjælpe hinanden på denne crazy iværksætterrejse (som det nogle gange er!).

Maiken Juul

FRA HAMSTERHJUL TIL FRIHED I HVERDAGEN!

I mange år har jeg siddet med følelsen af at være fanget i mit arbejde. Jeg var frustreret og trist hver dag – alligevel var jeg ikke i stand til at mærke og handle på det jeg drømte om inderst inde.

Næsten 3 år som arbejdsløs lærte mig pludselig at lytte til mig selv.

Jeg trives og glædes hver dag over det arbejdsliv jeg har skabt for mig selv over de seneste 3 år. Det på trods af, at jeg er uddannet cand.scient og primært har erfaring indenfor fødevareindustrien.

Min hverdag består af foredrag, udvikling/ strategi, arbejde med web og andre tekniske ting samt ikke mindst livevideoer og sparring med iværksættere.

Jeg styrer 100% min egen tid og kan være her for mine børn, og jeg elsker det hele!

Mette Maria Terp

Maiken Juul

Maiken siger om Mette: “Hun har en crazy ild for iværksætteri, og er imponerende skarp i sit arbejde. Jeg elsker hendes dybe og spændende personlighed og smittes hver dag af hendes store visioner og stærke kampgejst. Aldrig kunne jeg have drømt om at få så skøn en partner.”

Mette siger om Maiken: “Hun er den vildeste optimist, og jeg har aldrig mødt en, der hviler SÅ meget i sig selv og er SÅ autentisk. Hun “walker sin talk”, og hun er et klasseeksempel på, hvordan man kan kombinere familieliv med at være hardcore businesswoman.”

Ofte stillede spørgsmål (FAQ):

Ja – du beholder retten til at gå tilbage til dit gamle abonnement efter året er gået – og til den samme pris, som du har oprindeligt har købt ind på det på.

Ja – når du faktureres for dit årsmedlemskab fremadrettet, så får du det igen og igen til denne fordelagtige pris.

Måske du tænker “er jeg nu langt nok med min virksomhed” og “hvad kan jeg dog bidrage med”.

I Inner Circle er vi mange hundrede kvinder, som ELSKER at hjælpe andre kvinder, så der er derfor absolut ingen krav til dig. Hverken til det stadie du er på (måske det blot er en ide) eller til hvor meget du skal bidrage.

Der er ikke decideret 1:1 sparring, men der er rig mulighed for at få besvaret alle dine spørgsmål i de to månedlige iværksætterrådgivninger.

Udlev iværksætterdrømmen!

Spar 75% på Pro medlemskabet, hvis du køber et årsabonnement lige nu.

Med andre ord: Hvis du køber et årsabonnement, sparer du hele 4.941 kr. og betaler kun 1.647 kr. + moms.

Skal du med?

Tilbuddet gælder til mandag d. 23. august kl 24.00. Derefter lukker vi for dette ekstraordinære tilbud KUN for dig som nuværende medlem af Inner Circle.

Udlev iværksætterdrømmen!

Spar 75% på Pro medlemskabet, hvis du køber et årsabonnement lige nu.

Med andre ord: Hvis du køber et årsabonnement, sparer du hele 4.941 kr. + moms.

Skal du med?

Tilbuddet gælder til mandag d. 23. august kl 24.00. Derefter lukker vi for dette ekstraordinære tilbud KUN for dig som nuværende medlem af Inner Circle.