Sparringsgrupper

Bliv en del af en lokal Sparringsgruppe i Århus, hvor du sparrer fysisk med andre kvindelige iværksættere 1 gang om måneden.

 

Er du interesseret i at høre nærmere om at blive en del af en Sparringsgruppe, så tryk på knappen og book en afklarende samtale:

Sparringsgrupper

 i Som medlem i Go-Getters CLUB har du mulighed for at blive sat sammen med en mindre gruppe af andre selvstændige kvinder, hvor I hver især hjælper hinanden med jeres forretning og mødes fysisk 1 gang om måneden.

I bliver matchet ud fra stadiet I er på, erfaring, geografi etc (der er også mulighed for at blive sat sammen i en online Sparringsgruppe, hvis du ikke ønsker at mødes fysisk).

Grupperne findes i stort set alle regioner af landet, og mødes enten i tidsrummet 10-13 eller 19-21 i hverdagene.

Når du er med i en Sparringsgruppe, vil du altid få tæt sparring/råd fra din gruppe, og du har altid nogen som hepper på dig, og er der for dig i svære tider #uundværligt.

Vi starter 2 nye Sparringsgrupper op i Århus henholdsvis den 1. onsdag i måneden kl 10-13 og den 1. første fredag i måneden 10-13. Begge med opstart 1. april 2024.

 

Hvad er agendaen for møderne?

Når du mødes med din personlige Sparringsgruppe, vil I alle modtage og give feedback på hinandens forretninger. Der er allokeret 20 min til hver person, hvor man bruger 1-3 minutter på at præsentere sin udordring og hvad man ønsker sparring på, hvorefter resten af gruppen giver sparring til en.

 

Agendaen ser typisk sådan ud: 

  •  10:00-10:15: Velkomst
  • 10:15:10:35: Person 1 deler udfordringer og hvad personen ønsker sparring omkring pg resten af gruppen giver sparring.
  • 10:35-10:40: Pause
  • 10:35-10:40: Person 2 deler udfordringer og hvad personen ønsker sparring omkring pg resten af gruppen giver sparring.
  • 10:40-10:45: Pause

… Og så videre indtil alle personer har fået sparring på de udfordringer, de står overfor.

 

Hvad opnår du ved at være en del af en Sparringsgruppe?

Vores Sparringsgrupper er et af de mest populære elementer vores Go-Getters CLUB og det er ikke uden grund!

 

Fordelene er nemlig mange ved at være en del af en vores Sparringsgrupper, og nedenfor har vi listet hvad vores medlemmer har fået ud af det:

 

⭐️ Forretningsudvikling:
Få indsigt og læring fra andre selvstændige, hvilket kan hjælpe dig med at udvikle din forretning, og tage den til helt nye højder.

 

⭐️ Støtte og Motivation:
At være omgivet af ligesindede, der forstår de udfordringer du står overfor, og som kan tilbyde støtte og opmuntring gennem både gode og svære tider, er uundværligt som selvstændig.

 

⭐️ Netværk og Samarbejdsmuligheder:
Et stærkt netværk kan åbne op for nye forretningsmuligheder, partnerskaber eller nye kunder (vi køber af dem, vi stoler på!)

 

⭐️ Nye Ideer og feedback:
At få værdifuld feedback og nye ideer, hjælper dig med at forbedre din forretning og nye måder du kan gøre tingene på, så du kan få endnu mere succes.
 

⭐️ Ansvarlighed:
Gruppens medlemmer holder hinanden ansvarlige for at nå deres mål, hvilket kan øge din produktivitet og fokus.
 

⭐️ Ressourceudveksling:
Du får adgang til en bred vifte af ressourcer, værktøjer, og ekspertise, som medlemmerne deler med hinanden.

 

 

Vi starter 2 nye Sparringsgrupper op i Århus henholdsvis den 1. onsdag i måneden kl 10-13 og den 1. første fredag i måneden 10-13. Begge med opstart 1. april 2024.

 

 

Er du interesseret i at komme med i Sparringsgruppen, så book et møde og hør mere:

OBS! Når du bliver en del af en Sparringsgruppe, får også adgang til alle andre elementer i Go-Getters CLUB. Du kan se, hvad du får adgang til HER.

Go-Getters