Bliv Pro+ medlem

Så du kan tjene flere penge i din forretning

Bliv eksponeret, promoveret og synlig overfor tusindvis af potentielle kunder!

Unik mulighed for dig som ønsker at sælge for 1000-vis af kroner med minimal indsats 

Hvordan vil det være, hvis

 • du kunne få 100-vis af leads til din forretning på blot 24 timer?
 • du opbyggede en stor følgerskare, som elsker at høre fra dig?
 • det ene salg tikkede ind efter det andet?

….uden en særlig stor indsats fra din side?

 
Lyder det for godt til at være sandt?
 
Det ville vi også umiddelbart tænke, men ikke desto mindre er det præcis det, som er sket for vores samarbejdspartnere gennem det sidste år.
 
En af vores samarbejdspartnere, Maja Lykke Møller, har i hendes første år som selvstændig omsat for over 1 million kroner. Hun fortæller, at stort set alle de kunder, hun har haft igennem, kender hende fra Female Go-Getters. Og hun er ikke et sekund i tvivl om, at dette er en af hovedårsagerne til den hurtigtvoksende økonomiske vækst, som hun har haft i sin virksomhed.
 
I lyset af dette så vi muligheden i at kunne hjælpe endnu flere kvindelige iværksættere med at tjene flere penge i deres forretning og besluttede derfor at udvikle en light version af vores samarbejder, som vi døbte Inner Circle Pro+ medlemskabet:

Som Pro+ medlem i Female Go-Getters får du:

Hvad dit Inner Circle Pro+ medlemsskab også indeholder:
 • To online netværksarrangementer/ md.
 • To online gruppecoachingsessioner/ md.
 • Ugentlig sparring med din personlige sparringspartner
 • Ubegrænset adgang til Go-Getter fundamentet (kursus værdi: 2.800 kr.+ moms)
 • Særlige medlemsfordele til fysiske events
 • En masterclass med iværksættereksperter/ md.
 • Øjeblikkelig adgang til 20+ timers undervisning i Iværksætterskolen
 • Et interview med erfarne iværksættere/ md.
 • Lukket netværksgruppe på Facebook

Læs mere her!

Få leads, e-mail signups og flere kunder I din butik!

Tag os dog ikke på ordet!

 
Se selv disse opslag med 100-vis af kommentarer, hvor størstedelen er blevet til email-signups, produktsalg eller indledende telefonsamtaler (som så i sidste ende er blevet til mange tusinde kroners salg).

Kom i virksomhedskataloget og få rollen som iværksætterblogger

OBS: Der er begrænset med pladser.

Et gennemprøvet koncept for dig, der vil have leads og salg i din forretning

En populær, eksponentielt voksende og særdeles aktiv Facebookgruppe:

Medlemmer Female Go-Getters

Tilvæksten af nye medlemmer er kontinuerlig og sker ved organisk vækst.

Facebookgruppen er levende og langt størstedelen af medlemmerne er aktive i den.

JA – JEG ER KLAR!

… til at tiltrække flere kunder i min forretning og blive eksponeret overfor tusindvis af mine potentielle kunder og leads indenfor min målgruppe.

Prisen for Inner Circle Pro+ er 1.500 kr./ md. 

OBS: Begrænset med pladser.

Hvad et enkelt opslag i Facebookgruppen kan gøre:

5/5
Maja Lykke Møller og Katrine Venke

Tjener rigtig gode penge!

Maja Lykke Møller og Katrine Venke hjælper kvindelige iværksættere med at komme ud over stepperne med deres forretning og har fokus på salgsmindset og branding. Igennem deres opslag i Facebookgruppen har de omsat for mange mange tusinde kroner i form af challenges, bootcamp og mentorforløb.

Camilla Krath - Female Go-getter iværksætter

Rækkevidde på 5.000!

Camilla Krath hjælper kvindelige iværksættere med bl.a. at bruge Canva i deres forretning, så de nemt selv kan designe gratisk materiale til næsten ingen penge. Opslaget her nåede ud til næsten 5.000 i hendes målgruppe i Female Go-Getters Facebookgruppen.

Bine Borg-Thomsen

Over 400 kommentarer!

Bine hjælper sine kunder med at skabe en stærk visuel identitet og fik over 400 kommentarer på en af hendes skrevne opslag og 100-vis af leads til hendes produkt.

Over 1.000 tilmeldinger til FB-gruppe!

Dorte Rasmussen hjælper kvindelige iværksættere med at få styr på regnskabet, så der er ro i maven med økonomien. Over 1.000 kvinder har gennem de seneste måneder valgt at blive en del af hendes egen Facebookgruppe om at "Forstå dit regnskab".

Over 100 tilmeldinger til minikursus!

Nina Tengberg er storytelling nørd, har sin egen podcast og hjælper kvindelige iværksættere med at finde deres unikke budskab og connecte med deres kunder.

BILLIGERE END FACEBOOKANNONCER!

BILLIGERE END FACEBOOKANNONCER!

Fast-track til at tjene flere penge i din forretning!

Kunne du også tænke dig en fast-track til at tjene flere penge i din forretning med minimal indsats?
 
Så er Inner Circle PRO + medlemskabet noget for dig!
 
Her får du nemlig muligheden for at promovere din virksomhed for mere end 7.800 kvindelige iværksættere. 

Helt konkret får du i medlemskabet:​

Hvad dit Inner Circle Pro+ medlemsskab også indeholder:
 • To online netværksarrangementer/ md.
 • To online gruppecoachingsessioner/ md.
 • Ugentlig sparring med din personlige sparringspartner
 • Ubegrænset adgang til Go-Getters fundamentet (kursus værdi: 3.500 kr)
 • Særlige medlemsfordele til fysiske events
 • En masterclass med iværksættereksperter/ md.
 • Øjeblikkelig adgang til 20+ timers undervisning i Iværksætterskolen
 • Et interview med erfarne iværksættere/ md.
 • Lukket netværksgruppe på Facebook
Prisen for at få adgang til al det ovenstående er 1.500 kr./ md.
 
Der er dog et “men”, og det er at der er kun et begrænset antal pladser tilgængelige. Vi værner meget om vores Facebook-gruppe, og derfor er det vigtigt for os, at vi både får de rigtige medlemmer ind samt det rigtige antal, så vi stadig kan blive ved med at være Danmarks absolut bedste sted for kvindelige iværksættere at være!
 

Skal pladsen være din?

 
Så er det nu du skal slå til.

NEMMERE END AT BYGGE DIN EGEN FACEBOOKGRUPPE FRA BUNDEN!

HVAD TIDLIGERE MEDLEMMER HAR FÅET AF RESULTATER:

Afspil video

UDTALELSER:

Maja Lykke Møller
Maja Lykke MøllerSalgs- og Mindsetmentor
Læs mere
"At investere i at blive synlig i Female Go-Getters Facebookgruppe er det bedste valg, jeg har truffet som selvstændig.

Det er ca. 1 år siden, at jeg blev medlem af Female Go-Getter familien, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at dette er en af hovedårsagerne til den hurtigtvoksende økonomiske vækst, jeg har haft i min virksomhed.

I mit første år som selvstændig har jeg omsat for over 1 million kroner. Hver gang jeg poster et opslag i Female Go-Getters, får jeg omkring 200 leads - nogle er gengangere, og andre er helt nye. Og uanset hvad, giver det mig sindssygt meget værdi, at jeg konstant er i kontakt med min kernemålgruppe.

Uanset hvor jeg bevæger mig online, kender folk mig fra Female Go-Getters, og det gør, at de husker mig og automatisk har tillid til mig. Det har givet mig rigtig mange værdifulde kunder. Stort set alle de kunder jeg har haft igennem, kender mig fra Female Go-Getters. Jeg vil anbefale synlighed i den store Female Go-Getters gruppe til alle som henvender sig til kvindelige iværksættere - det har været, og er stadig, GULD værd for mig."
Katrine Venke
Katrine VenkeDNA-Branding
Læs mere
"Jeg har promoveret mig selv og min virksomhed i Female Go-Getters i ca. 5 måneder, og har haft stor glæde af det. For mig har det blandt andet betydet, at jeg har bygget min liste - at jeg har skabt endnu større kendskab til mit brand, hvilket har resulteret i, at jeg har haft et godt salg hver gang jeg har været synlig."
Nina Tengberg
Nina TengbergPodcaster & Storyteller ved Messy Minds
Læs mere
"For mig, har det at være synlig i Female Go-Getters gratis Facebook-gruppe været som at tage overhalingsbanen. Det har givet mig muligheden for at connecte med mit publikum langt hurtigere end hvad der er muligt med en facebookannonce.

På bare 2 opslag efterfulgt af en times facebook-live i Go Getter-gruppen, fik jeg 300+ nye leads til min mailliste og 150 medlemmer i min facebookgruppe + en direkte omsætning på 40.000 kr. Den efterfølgende uge omsatte jeg for mere end 60.000 kr. ved at markedsføre mit forløb til det selvsamme publikum på mine egne platforme. Og det er bare ét eksempel ud af flere.

Det har simpelthen været en gave at være synlig i Female Go-Getters og jeg vil anbefale det til alle, der drømmer om at udkomme med deres budskaber, connecte og gå i hjertet på deres drømmekunder og samtidig omsætte for store beløb gennem ganske få aktiviteter.
Shikha Gupta
Shikha GuptaMindset & Manifestation Coach
Læs mere
"Jeg er simpelthen så glad for at få muligheden for at promovere mig i Female Go-Getters. Da jeg signede op, var det med henblik på at udvide mit publikum og for at prøve mig selv og min ydelse af i et iværksætterforum. Jeg var dog i tvivl, fordi det jeg tilbyder ikke er et typisk ”business” produkt. Mine ydelser går mest på mindset og manifestation med spiritualitet og krystaller m.m., så måske ikke det en typisk iværksætter vil gå efter, dog noget som er enormt vigtigt for også at have succes som iværksætter - efter min mening. Jeg var derfor meget spændt på at prøve det af.

Det har simpelthen været det fedeste!

Mit publikum er vokset med de mest spændende kvinder, og jeg har haft salg fra min allerførste live. Jeg har solgt pladser på mine workshops og mine kurser.

Og jeg har fået de mest fedeste relationer med kvinder, der nu er meget mere end bare kunder for mig. Maiken og Mette Maria har simpelthen skabt et spændende og givende netværk og man mærker man deres kærlige støtte hele vejen igennem, hvilket er total fedt. Jeg er taknemmelig for at kunne være en del af dette fantastiske netværk."

OBS: Disse testimonials er fra vores Go-Getter specialister, som har købt ind på muligheden for at lave to skrevne opslag og en livevideo hver måned i FB-gruppen (til en langt højere pris, end hvad pro+ udbydes til). Det er desværre ikke længere muligt at købe ind på specialistsamarbejdet, da vi ønsker at muligheden for promoveringen skal være der for flere iværksættere.

Er du også klar til at få maksimal synlighed på dig og dit produkt, så du kan tjene flere penge i din forretning?