Presseomtale

Inner Circle slår ring om kvindelige iværksættere!

8. marts 2020

»Der er mange kvinder, der fortæller os, at de ikke deltager i andre diskussionsgrupper, hvor mænd også er med. Stemningen er simpelthen en helt anden. Hvis man stiller et spørgsmål, får man ofte firkantede svar som, »hvorfor googler du det ikke bare?« Hos os er det noget andet. Her må man gerne være sårbar og usikker.«

konverter følgere til betalende medlemmer!

Podcast – 2021

Hvordan skaber man en forretning ud af 4000 følgere på Facebook med over 30.000 interaktioner om måneden? Maiken og Mette fra FEMALE GO-GETTERS fortæller om at gå fra gratis til betaling, om at få “haters” og balance i hverdagen.

DU SKAL BRÆNDE FOR DET!

28. maj 2020

“Lige så knivskarpe de to kvinder er på essensen af det, de tilbyder, lige så åbne er de for, hvordan virksomheden konkret skal udvikle sig. De har ingen langsigtede planer, men mange snakke og idéer, der testes og modificeres eller kasseres.”

Det er næsten som at være forelsket!

8. marts 2020

»…jeg kan få ideer og udleve dem. Det giver et rush. Det giver en wow-fornemmelse. Det er næsten samme fornemmelse som at være forelsket,« siger Mette Maria.

Female Go-Getters i "kvindelige iværksætteres" podcasts!

Feb. og sep. 2021

Både Mette Maria og Maiken Juul er blevet interviewet i podcasten “Kvindelige Iværksættere” og har sat fokus på emnerne: “Derfor skal du tage din drøm alvorligt” (Maiken) og “Dit iværksætteri kræver et personligt ansvar” (Mette Maria).

Female Go-Getters i SPRINGBOARD!

13. februar 2020

Mette Maria Terp og Maiken Juul fik strategisk sparring på Female Go-Getters fra et team af erfarne erhvervsfolk. Heriblandt Mona Juul medlem af Det Konservative Folkeparti og Troels Peter Gade fra Erhvervshus Midtjylland.

Female Go-getters vil skabe mere mod hos kvindelige iværksættere

15. november 2020

» Mange tror, at de mennesker, der er modige, ikke er bange for noget. At de er frygtløse. Sådan er det jo ikke. Hvis vi ikke er bange, så er vi ikke modige. Det her med at nå i mål, det handler faktisk om at have ondt i maven. Sådan lød meldingen fra Maiken Juul, «

AGF Kvindefodbold: Inspirationsdag om mod og handlekraft

20. november 2020

»I weekenden lagde PR electronics rammer om en inspirationsdag for kvindelige iværksættere, da AGF Kvindefodbold, ErhvervshusMidtjylland og netværket Female GoGetters var gået sammen om en dag med overskrifterne ”Mod og Handlekraft”.«

Tidligere
Næste

VIL DU HØRE MERE?

Har du spørgsmål til Female Go-Getters og vores mange projekter og/eller idéer til interessante samarbejder eller artikler, så skriv gerne til os på info@femalegogetters.com.