PERSONDATAPOLITIK I FEMALE GO-GETTERS

Nedenstående oplysninger har til formål at oplyse dig som registreret medlem af Female Go-Getters behandlingen af dine personoplysninger.

Hvilke oplysninger indsamler Female Go-Getters?

Female Go-Getters indsamler og behandler en række personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, afhænger af konteksten af dine interaktioner med os. Nogle af disse personoplysninger er obligatoriske for oprettelse og administration af dit medlemskab hos os og kræver som sådan ikke et eksplicit samtykke. Vi indsamler ikke derudover personlige oplysninger om dig uden dit udtrykkelige samtykke hertil.
Female Go-Getters indsamler og behandler følgende personlige oplysninger om dig, uden dit særskilte samtykke. Det betyder, at du ikke kan indgå eller opretholde et medlemskab i femalegogetters.com, uden at afgive disse personlige oplysninger: Fulde navn, telefonnummer, mailadresse, betalingsoplysninger, oplysninger om din besøgshistorik samt information om dine køb i femalegogetters.com. Indholdet af korrespondancer og sagsbehandling mellem dig og Female Go-Getters medarbejdere vedrørende dit medlemskab i femalegogetters.com.

Hvad bruger Female Go-Getters dine personoplysninger til?

Vi bruger dine personlige oplysninger til at administrere dit medlemskab og give dig værdi gennem de bedste online interviews og fællesskab. Vi bruger blandt andet dine data, når vores medlemssystem skal kunne genkende dig som medlem, eller når du modtager vores nyhedsbreve i ny og næ eller eventuelt bliver ringet op.
Vi bruger vi dine oplysninger til profilering for at få viden om vores medlemmers behov i forhold til online forløb. På den måde kan vi målrette vores markedsføring til dig – og dermed sikre, at du får relevante tilbud og informationer, der matcher dig og dine interesser.

Hvem videregiver Female Go-Getters dine oplysninger til?

Female Go-Getters videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre du enten udtrykkeligt samtykker hertil, det er til brug for opfyldelse af den aftale, der er indgået mellem dig og Female Go-Getters, Female Go-Getters er retligt forpligtet hertil, eller såfremt det er af hensyn til væsentlige samfundsinteresser.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Der hvor det er muligt og hensigtsmæssigt, opbevares dine data i krypteret form og Female Go-Getters (samt vores databehandlere) udveksler kun dine data via sikre krypterede datalinjer.

Spørgsmål

Eventuelle spørgsmål til ovenstående bedes rettes til: info@femalegogetters.com