Bagom Female Go-Getters​

Female Go-Getters er Danmarks største netværk for kvindelige iværksættere

Virksomheden står bag en gratis Facebook-gruppe med 8.500+ medlemmer (oprettet nov. 2017) – Danmarks største netværk for kvindelige iværksættere, hvor ingen spørgsmål er dumme og vi allesammen har hinandens ryg.

Derudover står Female Go-Getters bag medlemsklubben Inner Circle, som er en læringsplatform og et tæt netværk med 400+ medlemmer. Medlemmerne får adgang til en Facebook gruppe med daglige inspirerende og motiverende opslag, videotræning og undervisning samt interviews med iværksættereksperter. Som Pro medlem har man desuden adgang til månedlige Mastermind networking og iværksætterrådgivning ved founderne og eksterne eksperter og får 50% til fysiske arrangementer.

Bag Female Go-getters står de to iværksættere, Mette Maria Terp og Maiken Juul Hansen, som hver især kommer med to vidt forskellige baggrunde.

Mette Maria har været selvstændig hele sit liv, og som serieiværksætter er hun erfaren indenfor opbygning af en lang række forretninger. Hun har begået masser af lærerige fejl og oplever i dag, at hun endelig lever sit drømmeliv som iværksætter – en hverdag med masser af udvikling og frihed.

Maiken har i mange år haft mindre virksomheder drevet på hoppybasis ved siden af hendes karriere i fødevareindustrien. Først som designer af bæreseler til babyer, wallstickers til postkassen og sidenhen sprang hun i 2017 ud som foredragsholder, forfatter og ekspert i tankestyring.

Sammen er Mette Maria og Maiken et skævt match og samtidig det helt perfekte match, når de kombinerer deres viden og erfaringer i Female Go-Getters evige udvikling.

OM FOUNDERNE

Navn: Mette Maria Terp
Alder: 35 år.
Bopæl: Valby
År som iværksætter: 15
Uddannelse: Kandidatgrad i iværksætteri & innovation fra CBS
Desuden:- Tidligere dansk og europæisk ambassadør for Women’s Entrepreneurship Day og Ekspertblogger på Amino

Navn: Maiken Juul
Alder: 44 år.
Bopæl: Djursland
År som iværksætter: 13
Uddannelse: Cand. scient I human ernæring
Desuden: Foredragsholder hos Athenas, ekspert i tankestyring og forfatter til bogen “Styr på tankerne”