Om
female go-getters

Female Go-Getters er Danmarks største community for kvindelige iværksættere.

Vi står bag den populære Facebook-gruppe med 10.000 aktive medlemmer samt medlemsklubben Go-Getters Club, hvor man får adgang til et ambitiøst netværk samt step-by-step undervisning, der tilsammen giver dig nøglen til at realisere dine forretningsdrømme og skabe en succeshistorie.

Hos Female Go-Getters tror vi på kraften i community og samarbejde. Vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, og sammen skaber vi en ny standard for succes.

Vi er mere end bare et netværk; vi er et community, der deler sejrene, støtter hinanden gennem udfordringerne og ser potentialet i alle kvinder, der træder ind i vores commuity.

Go-Getters Club er vores betalte medlemsklub, som vi har skabt med et formål: At hjælpe passionerede iværksættere – på forskellige stadier af deres virksomhed – med at få adgang til et ambitiøst netværk samt step-by-step undervisning, så de kan bygge succesfulde virksomheder og realisere deres fulde potentiale.

For os er succes FRIHED.

Friheden til at arbejde, når du vil. Og i den mængde du vil. Du arbejder ud fra passion – ikke desperation.

Du tjener gode penge uden at skulle arbejde længere eller hårdere – fordi du har lært hvordan du gør.

Så hvis du er en kvinde med *crazy* drømme, en urokkelig vilje til at lykkes og en tro på, at livet er en fest, der skal nydes, mens vi bygger vores imperier – så er Female Go-Getters din skræddersyede vej til (massiv) succes!

– Mette Maria Terp, stifter af Female Go-Getters