Female Go-getters
Præsenterer

Danmarks #1 medlemsklub
for kvindelige iværksættere

Ambition

Vi er et online/fysisk community + undervisningsportal for ambitiøse kvindelige iværksættere, som ønsker at skabe succesfulde forretninger.

Vi lærer dig hvordan du tjener flere penge i din forretning samtidig med du får et stærkt netværk af ligesindede #gogettervibes

Ingen binding. Afmeld når som helst.

“Mette Maria og Female Go-Getters er i den grad en af årsagerne til jeg gik fra 0 til 1 million på et år.”

– Maja Lykke

Kære Go-Getter,
Er dette dig?

 

  • Du er kvindelig iværksætter/selvstændig, og du ved dybt inde i dig, at du er designet til tjene mange flere penge, end hvad du allerede gør den dag i dag?
  • Du er træt (og overvældet!) af al den information der der derude, og du ville ønske der var en simpel step-by-step proces ift. at få succes med din forretning?
  • Du savner ligesindende at sparre med – nogen som forstår dig på den rejse, som du er på, og som kan udfordre dig på dine mange ideer (med værdifuld, konstruktiv feedback)?

Hvis det er dig, så er du landet det helt rigtige sted!

I Go-Getters CLUB hjælper vi passionerede iværksættere – på forskellige stadier af deres virksomhed – med at få adgang til et ambitiøst netværk samt step-by-step undervisning, så de kan bygge succesfulde virksomheder og realisere deres fulde potentiale.

VI HAR ET 360 GRADER SYN PÅ AT DRIVE FORRETING

LÆR STRATEGIERNE

En millionforretning bliver ikke bygget uden at have en stærk strategi bag. Derfor lærer du, hvad du helt præcist skal gøre step-by-step for at få en super velfungerende forretning.

Få netværket

Ingen kvinde har nogensinde bygget en succesfuld forretning alene. Derfor får du adgang til et ambitiøst netværk, som vil udfordre dig på dine ideer og være dine cheerleaders, når du allermest har brug for det.

vær kompromisløs

I Go-Getters tror vi på mantraet: “Woman first, business second”. For os er succes FRIHED. Friheden til at arbejde, når du vil. Og i det omfang du vil. Lær derfor hvordan du skaber en succesfuld forretning – uden at gå på kompromis. 

Go-Getters CLUB er
for dig som gerne vil tjene flere penge

Succes

Min omsætning er steget med 233% efter at fået Mette Maris hjælp. Hun ved hvad hun snakker om, det har jeg tydeligt mærket på min forretning!

Dorte Thomsen

Jeg vil anbefale Mette Maria med så mange stjerne, som der finders på himlen. Jeg er DYBT TAKNEMMELIG for alt hendes hjælp – min omsætning er steget med over 400%, og jeg har nu en venteliste!

Saphir Avalin

Jeg gik fra at ligge på 5000 kr. om måneden til nu i gennemsnit at ligge på 75.000 kr. (har endda haft en måned på 90.000 kr.!) Jeg stod ikke, hvor jeg er idag hvis ikke det var for Mette Maria!

Annemette Albjerg

Dette får du i
Go-Getters CLUB

Adgang til go-getters learn

Få adgang til vores undervisningsportal “Go-Getters LEARN”, hvor du på bedste netflix-maner kan se den undervisning, DU lige præcis står og har brug for for at udvikle din foretning. Lær om branding, prissætning, markedsføring, sociale medier, salg etc. Undervisningen er step-by-step, “straight-to-the-point”, og leveret af nogle af Danmarks førende eksperter.

Go-Getter succes signatur model

Lær hvordan du bliver hende, som har sin drømmeforretning! Hende som udbetaler en fantastisk løn til sig selv. Og hende, som arbejder de timer, hun vil.
Lær også hvordan du undgår at lade frygt, manglede selvtillid etc holde dig tilbage ift. at udleve din vildeste iværksætterdrøm. 

Live Workshops

Hver måned får du en invitation til en workshop med nogle af landets dygtigste undervisere indenfor et specifikt fagområde (lær f.eks. om Tik Tok, Youtube, storytelling, branding etc). I vores workshops har du samtidig mulighed for at stille spørgsmål til eksperten.

din personlige fysiske sparringsgruppe

Som medlem har du mulighed for at blive sat sammen med en mindre gruppe af andre selvstændige kvinder, hvor I hver især hjælper hinanden med jeres forretning og mødes fysisk. I bliver matchet ud fra stadiet I er på, erfaring, geografi etc (der er også mulighed for at blive sat sammen i en online Sparringsgruppe, hvis du ikke ønsker at mødes fysisk). Når du er med i en Sparringsgruppe, vil du altid få tæt sparring/råd fra din gruppe, og du har altid nogen som hepper på dig, og er der for dig i svære tider #uundværligt.

Go-Getters Netværksmøde

En gang om måneden har du mulighed for at komme med til en fælles Netværksmøde for alle Go-Getters Club’s medlemmer på Zoom. Her er det din mulighed for at lære de andre medlemmer bedre at kende, sparre med dem samt potentielt også få kunder (vi køber af dem, vi stoler på!).

Planlægningsworkshop/co-working

Kender du det der med, at det kan være svært at få lavet indhold til sociale medier? Så er denne del af Medlemsskabet for dig. Her mødes vi på Zoom og planlægger månedens indhold til sociale medier (samt du lærer tips og tricks fra en ekspert i Canva). Når du er med på disse sessioner, kan du sige farvel til at selv at skulle sidde med at få lavet indhold til sociale medier, og du får sociale medier, som folk elsker at følge!

Live Q&A

En gang om måneden har du mulighed for at få skræddersyet rådgivning ift de udfordringer du står overfor i din forretning. Rådgivningen bliver leveret af Mette Maria eller en ekspert udefra. 

Fysiske events

2 gange årligt inviterer Female Go-Getters til et fysisk event. Som medlem får du 50% på billetterne og du får ekstra fordele til vores events. De bliver afholdt forskellige steder i landet (primært jylland og KBH).

SOM MEDLEM VIL DU KUNNE FORVENTE AT:

Z

Omsætte for langt mere end hvad du plejer

Z

Tage bedre priser for dit arbejde og endelig føle du tager dit værd

Z

Få mere selvtillid og tage modigere handlinger (farvel frygt!)

Z

Udvide dit netværk markant med ambitiøse kvinder

Z

Altid have nogle at sparre med og som du kan spørge til råds

Z

Altid vide hvad du skal poste på sociale medier (og få det gjort!)

Z

Udbetale en GOD løn til dig selv og endelig give dig selv den løn, du fortjener

Z

Have en firmakonto, som du glæder dig til at tjekke (og hvor der er råd til de ting, du gerne vil)

Go-getters club
er bl.a. for kvinder som er

Coaches/rådgivere • Fysisk produkt-ejere • Behandlere • SALONejere •  Content creators • Marketingsspecialister • Servicevirksomheder

I mine snart 3 år i Female Go Getters, har jeg mødt oprigtig nysgerrighed, støtte og sågar fået nye kunder via netværket. Der er noget ganske særligt ved lige netop det her netværk.

– Sarah Eskildsen

Female Go-Getters har givet mig og min business endnu mere synlighed og flere kunder. Jeg har fået det fedeste netværk af succesfulde kvinder der hjælper hinanden med vokse. Det er uundværligt og jeg kan kun anbefale det!

– Shikha Gupta

Pga Female Go-Getters har jeg fået mange kunder og tætte samarbejdspartnere. Jeg har også været medlem af andre netværk, men Female Go-Getters er noget helt særligt! Får mine varmeste anbefalinger.

– Puk Damgaard

Kontingentet har betalt sig hjem mange gange!

– Gitte Stounberg

Om du selvstændig på vej eller godt etableret, så er det her hvor netværk, fællesskab og guldet findes til at løfte din business. Er kæmpe fan!

– Sandra Mouritzen

BLIV MEDLEM AF
GO-GETTERS CLUB

Månedsabonnement

499 kr. /måned

BETALES MÅNEDLIG
N

Adgang til Go-Getters LEARN

N

Go-Getters Succes Signatur Model

N

Personlig Sparringsgruppe

N

Månedlig Workshop

N

Månedlig Netværksmøde

N

Månedlig Planlægningsworkshop

N

Månedlig Live Q&A

N

Adgang til GG Club’s Fb-gruppe

Mest for pengene!

Spar 1200 kr.!

Årsabonnement

399 kr. /måned

BETALES ÅRLIGT
N

Alt hvad der er inkluderet i månedsabonnement

N

Adgang til +30 inspirationsinterviews

N

Spar 1200 kr. ved køb af årlig abonnement

Ærlig snak

GO-GETTERS CLUB er ikke for alle

Vi er commited til at give vores medlemmer de absolut bedste resultater, og derfor er vi også ærlige omkring hvem Go-Getters CLUB IKKE er for…

Go-Getters CLUB er ikke for dig, som…

  • Ikke ønsker at udvikle sin forretning
  • Tjener over 5 millioner om året
  • Har det netværk, som hun skal bruge.

FAQ

Jeg er lige startet ud - er dette for mig?

Ja! Vores medlemmer er på forskellige stadier af iværksætterrejsen, og vores indhold varierer derfor ift. hvilke stadie du er på. Der vil både være indhold til dig, som lige er startet ud og til de lidt mere “garvet”.

Hvad er forskellen på GG CLUB og GG LEARN?

I GG Learn får du udelukkende adgang til vores undervisninger fra Danmarks førende eksperter. I GG CLUB får du adgang til de 4 månedlige events, hele netværksdelen samt vores FB-gruppe, hvor vi sparrer og støtter hinanden.

FÅR JEG ADGANG MED DET SAMME?

Ja, du får både adgang til medlemsplatformen og Fb-gruppen med det samme.

HVOR MEGET TID SKAL JEG BRUGE PÅ MEDLEMSKLUBBEN?

Det bestemmer du helt selv! Der er ikke nogen “slutdato”, så du har adgang til alt så længe, at du er medlem. 

hvornår afholdes de månedlige events?

Der er 4 månedlige events (1 pr uge). Alle disse afholdes online og vil variere ift dag og tidspunkt. Dog vil alle online events blive afholdt  i hverdagene.

Er medlemsklubben også for introverte? Jeg er bekymret for om jeg kan finde ud af at netværke"

Rigtig mange (inkl Mette Maria) er introverte, og det er bestemt ikke en hindring for at få et stærkt netværk! Vi sætter trygge rammer, så det bliver tillidsfuldt for dig at skabe stærke relationer.

Jeg har RIGELIGT at se til i min forretning. Vil jeg have tid til alt det jeg får i medlemsklubben?

Det gode ved denne Medlemsklub er at du tager det 100% i dit eget tempo! Du kan være med til det, som giver mening for dig, og hvis det ikke lige passer ind i din kalender- jamen så kommer du bare med den næste gang! Du har adgang til AL frigivet materiale så længe du er medlem – der er ikke noget som forsvinder, hvis du ikke lige når at se det med det samme.

HVORDAN OG HVORNÅR MØDES JEG MED MIN SPARRINGSGRUPPE?

Når du bliver medlem i Go-Getters Club, får du mulighed for at skrive dig op til at blive en del af en Sparringsgruppe. Efterfølgende bliver du så matchet med andre (baseret på geografi, erfaring, tidsrum du kan etc). Tidspunktet vil derfor varierer afhængig af hvilken gruppe du kommer i.

Kan jeg trække medlemskabet fra?

Ja, det kan du godt, da dette er et erhvervsnetværk.

Binder jeg mig til noget?

Nej! Dit medlemskab kan opsiges dag-til-dag.

Du fortjener at tjene gode penge OG have den forretning du elsker!