Female Go-getters
Præsenterer

Danmarks #1 medlemsklub
for kvindelige selvstændige/iværksættere

Ambition

Vi er et online/fysisk community + undervisningsportal for ambitiøse kvindelige selvstændige,, som ønsker at skabe succesfulde forretninger og have et stærkt netværk af ligesindede.

“Mette Maria og Female Go-Getters er i den grad en af årsagerne til jeg gik fra 0 til 1 million på et år.”

– Maja Lykke

Kære Go-Getter,
Er dette dig?

 

  • Du ved, at vejen til en super succesfuld forretning er bl.a. ved at omgive dig med andre ambitiøse selvstændige – du ved bare ikke hvor du skal finde dem?
  • Du savner ligesindende at sparre med – nogen som forstår dig på den rejse, som du er på, og som kan udfordre dig på dine mange ideer (med værdifuld, konstruktiv feedback)?
  • Du ønsker at tjene endnu flere penge i din forretning, og elsker at omgive dig med andre som har samme ambitioner?

Hvis det er dig, så er du landet det helt rigtige sted!

I Go-Getters CLUB hjælper vi passionerede selvstændige – på forskellige stadier af deres virksomhed – med at få adgang til et ambitiøst netværk samt step-by-step undervisning, så de kan bygge succesfulde virksomheder og realisere deres fulde potentiale.

VI HAR ET 360 GRADER SYN PÅ AT DRIVE FORRETING

LÆR STRATEGIERNE

En succesfuld forretning bliver ikke bygget uden at have en stærk strategi bag. Derfor lærer du, hvad du skal gøre step-by-step for at få en velfungerende forretning.

Få netværket

Ingen kvinde har nogensinde bygget en succesfuld forretning alene. Derfor får du adgang til et ambitiøst netværk, som vil udfordre dig på dine ideer og være dine cheerleaders, når du allermest har brug for det.

vær kompromisløs

I Go-Getters tror vi på mantraet: “Woman first, business second”. For os er succes FRIHED. Friheden til at arbejde, når du vil. Og i det omfang du vil. Lær derfor hvordan du skaber en succesfuld forretning – uden at gå på kompromis. 

Go-Getters CLUB er
for dig som gerne vil have et stærkt netværk og tjene flere penge

Succes

Så glad for at være med i dette givende og inspirerende netværk! Jeg elsker, at det også giver mig tonsvis af sparring på alt fra SoMe-annoncering, salgsarbejde, freebies, Canva, nyhedsbreve og regnskab. Kan kun anbefale det!

– Louise Taarnhøj

Jeg har været med i Go-Getters CLUB siden start nu, og jeg kan kun sige at det virkelig er fuld værdi for pengene!

Det er top professionelt gennemført til fingerspidserne og seriøst 5-stjerner herfra.

Saphir Avalin

Det er det fedeste og mest opbakkende fællesskab at være en del af – og jeg er vild med alle de webinar, kurser, sparringer osv. Go-Getters giver af muligheder.
Jeg er så glad for, at jeg valgte at blive medlem af Go-Getters CLUB!

Annemette Albjerg

Dette får du i
Go-Getters CLUB

4 elementer der sikrer, at du får et stærkt netværk:

GO-GETTERS MEETUP

Som medlem får du adgang til at deltage i vores “Meet-ups”. Her afholder vi events rundt omkring i landet – enten til en lækker middag, en “walk and talk” eller til et inspirerende oplæg. Det er gratis for medlemmer at deltage i disse events. Du kan se en oversigt over meet-ups under vores “events” HER.

Go-Getters Netværksmøde

En gang om måneden har du mulighed for at komme med til en fælles Netværksmøde for alle Go-Getters Club’s medlemmer på Zoom. Her er det din mulighed for at lære de andre medlemmer bedre at kende, sparre med dem samt potentielt også få kunder (vi køber af dem, vi stoler på!).

din personlige fysiske sparringsgruppe

Som medlem har du mulighed for at blive sat sammen med en mindre gruppe af andre selvstændige kvinder, hvor I hver især hjælper hinanden med jeres forretning og mødes fysisk 1 gang om måneden. Grupperne findes i stort set alle regioner af landet, og mødes enten i dags- eller aftentimerne i hverdagene. Når du er med i en Sparringsgruppe, vil du altid få tæt sparring/råd fra din gruppe, og du har altid nogen som hepper på dig, og er der for dig i svære tider #uundværligt. Læs mere om Sparringsgrupperne HER.

eksklusiv facebook-gruppe

Som medlem bliver du tilknyttet vores esklusive Facebook-gruppe kun for “Clubbers”. Her sparrer vi med hinanden, fejrer hinandens succes’er og kommer med motiverende ord til hinanden, når der er brug for det. Viben er hel unik i vores tætte community – det skal opleves!

5 elementer der sikrer du tjener flere penge:

Adgang til go-getters learn

Få adgang til vores undervisningsportal “Go-Getters LEARN”, hvor du på bedste netflix-maner kan se den undervisning, DU lige præcis står og har brug for for at udvikle din foretning. Lær om branding, prissætning, markedsføring, sociale medier, salg etc. Undervisningen er step-by-step, “straight-to-the-point”, og leveret af nogle af Danmarks førende eksperter.

Go-Getter succes signatur model

Lær hvordan du bliver hende, som har sin drømmeforretning! Hende som udbetaler en fantastisk løn til sig selv. Og hende, som arbejder de timer, hun vil.
Lær også hvordan du undgår at lade frygt, manglede selvtillid etc holde dig tilbage ift. at udleve din vildeste iværksætterdrøm. 

Live Workshops

Hver måned får du en invitation til en workshop med nogle af landets dygtigste undervisere indenfor et specifikt fagområde (lær f.eks. om Tik Tok, Youtube, storytelling, branding etc). I vores workshops har du samtidig mulighed for at stille spørgsmål til eksperten.

Sociale medier "get-it-done" workshop

Kender du det der med, at det kan være svært at få lavet indhold til sociale medier? Så er denne del af Medlemsskabet for dig. Her mødes vi på Zoom og planlægger (noget af) månedens indhold til sociale medier (samt du lærer tips og tricks fra en ekspert i Canva). Når du er med på disse sessioner, får du en hjælpende hånd til at få lavet indhold til sociale medier, og du får hjælp til at få endnu bedre sociale medier.

Live Q&A

En gang om måneden har du mulighed for at få skræddersyet rådgivning ift de udfordringer du står overfor i din forretning. Rådgivningen bliver leveret af Mette Maria eller en ekspert udefra. 

SOM MEDLEM VIL DU KUNNE FORVENTE AT:

Z

Omsætte for langt mere end hvad du plejer

Z

Have et sjovere liv som selvstændig

Z

Få mere selvtillid og tage modigere handlinger (farvel frygt!)

Z

Udvide dit netværk markant med ambitiøse kvinder

Z

Altid have nogle at sparre med og som du kan spørge til råds

Z

Udvikle dig selv personligt (som så afspejler sig i din forretning)

Z

Få kunder (vi køber af dem vi kender)

Z

Altid være omringet af ligesindende, som tænker ligeså stort som dig selv

Go-getters club
er bl.a. for kvinder som er

Coaches/rådgivere • Fysisk produkt-ejere • Behandlere • SALONejere •  Content creators • Marketingsspecialister • Servicevirksomheder

I mine snart 3 år i Female Go Getters, har jeg mødt oprigtig nysgerrighed, støtte og sågar fået nye kunder via netværket. Der er noget ganske særligt ved lige netop det her netværk.

– Sarah Eskildsen

Female Go-Getters har givet mig og min business endnu mere synlighed og flere kunder. Jeg har fået det fedeste netværk af succesfulde kvinder der hjælper hinanden med vokse. Det er uundværligt og jeg kan kun anbefale det!

– Shikha Gupta

Pga Female Go-Getters har jeg fået mange kunder og tætte samarbejdspartnere. Jeg har også været medlem af andre netværk, men Female Go-Getters er noget helt særligt! Får mine varmeste anbefalinger.

– Puk Damgaard

Det er det vildeste fællesskab, der nærmest giver mere, end de lover. Der er knald på med ekspertviden på zoommøderne – og det er kvalitetsviden hver gang.

De er der og “ holder dig i hånden” hvis der er noget du er i tvivl om.

Det er så fantastisk at være blandt kvinder med samme passion – ELSKER det!!!

– Rie Pedersen

Om du selvstændig på vej eller godt etableret, så er det her hvor netværk, fællesskab og guldet findes til at løfte din business. Er kæmpe fan!
 

– Sandra Mouritzen

BLIV MEDLEM AF
GO-GETTERS CLUB

 

ET MEDLEMSKAB VARER I 12 MDR OG KAN ENTEN BETALES I RATER ELLER SOM ENGANGSBELØB.

12 RATER AF:

499 kr. ex moms

Samlet betaling for 12 mdr: 5988 kr. ex moms
N

Adgang til Go-Getters LEARN

N

Go-Getters Succes Signatur Model

N

Personlig Sparringsgruppe

N

Månedlig Workshop

N

Månedlig Netværksmøde

N

Månedlig Planlægningsworkshop

N

Månedlig Live Q&A

N

Adgang til GG Club’s Fb-gruppe

Mest for pengene!

Spar 1200 kr.!

ENGANGSBELØB:

4788 kr. ex moms

N

Alt hvad der er inkluderet i ratebetalingen

N

Adgang til +30 inspirationsinterviews

N

Spar 1200 kr. ved at betale som engangsbeløb.

Ærlig snak

GO-GETTERS CLUB er ikke for alle

Vi er commited til at give vores medlemmer de absolut bedste resultater, og derfor er vi også ærlige omkring hvem Go-Getters CLUB IKKE er for…

Go-Getters CLUB er ikke for dig, som…

  • Ikke ønsker at udvikle sin forretning
  • Tjener over 5 millioner om året
  • Har det netværk, som hun skal bruge.

FAQ

HVOR FOREGÅR MEETUPS?

Vi har meetups rundt omkring i landet. Du kan altid se kommende meet-ups HER. Meetups bliver løbende tilføjet, så der vil altid være et meet-up du kan tage til.

Hvad er forskellen på GG CLUB og GG LEARN?

I GG Learn får du udelukkende adgang til vores undervisninger fra Danmarks førende eksperter. I GG CLUB får du adgang til de 4 månedlige events, hele netværksdelen samt vores FB-gruppe, hvor vi sparrer og støtter hinanden.

FÅR JEG ADGANG MED DET SAMME?

Ja, du får både adgang til medlemsplatformen og Fb-gruppen med det samme.

HVOR MEGET TID SKAL JEG BRUGE PÅ MEDLEMSKLUBBEN?

Det bestemmer du helt selv! Der er ikke nogen “slutdato”, så du har adgang til alt så længe, at du er medlem. 

hvornår afholdes de månedlige events?

Der er 4 månedlige events (1 pr uge). Alle disse afholdes online og vil variere ift dag og tidspunkt. Dog vil alle online events blive afholdt  i hverdagene.

Er medlemsklubben også for introverte? Jeg er bekymret for om jeg kan finde ud af at netværke"

Rigtig mange (inkl Mette Maria) er introverte, og det er bestemt ikke en hindring for at få et stærkt netværk! Vi sætter trygge rammer, så det bliver tillidsfuldt for dig at skabe stærke relationer.

Jeg har RIGELIGT at se til i min forretning. Vil jeg have tid til alt det jeg får i medlemsklubben?

Det gode ved denne Medlemsklub er at du tager det 100% i dit eget tempo! Du kan være med til det, som giver mening for dig, og hvis det ikke lige passer ind i din kalender- jamen så kommer du bare med den næste gang! Du har adgang til AL frigivet materiale så længe du er medlem – der er ikke noget som forsvinder, hvis du ikke lige når at se det med det samme.

HVORDAN OG HVORNÅR MØDES JEG MED MIN SPARRINGSGRUPPE?

Når du bliver medlem i Go-Getters Club, får du mulighed for at skrive dig op til at blive en del af en Sparringsgruppe. Efterfølgende bliver du så matchet med andre (baseret på geografi, erfaring, tidsrum du kan etc). Tidspunktet vil derfor variere afhængig af hvilken gruppe du kommer i (typisk hverdage enten fra 10-13 eller aften 19-21). Læs mere om det HER.

Kan jeg trække medlemskabet fra?

Ja, det kan du godt, da dette er et erhvervsnetværk.

Er der max på hvor meget jeg kan deltage i?

Nej, som medlem får du adgang til ALLE elementer, og du kan deltage i alle de events og tiltag, du ønsker.

Du fortjener at tjene gode penge OG have et stærkt netværk af ligesindede!