Iværksætter kursus: Go-Getter fundamentet

Go-Getter fundamentet

Go-Getter fundamentet er sammensat af 6 moduler. Til hvert modul er der fokus på et tema, som trin for trin udvikler dine Go-Getter kompetencer, så du kan trives med at gøre det, der skal til, for at få succes med din forretning!

Metoden er vores bedste træning, udviklet over vores 10+ år som iværksættere hver især.

Få det som en del af dit pro medlemsskab eller køb adgang til al træning nu.

Iværksætter kurset Go-Getters fundamentet giver dig

HVAD du lærer PÅ GO-GETTER fundamentet:

Introduktion: Go-Getter Manifestet – Du sætter rammerne for at være en Go-Getter i din virksomhed, så målet med din personlige Go-Getter rejse står klart for dig.

Modul1: Selvtillid og selvværd – Du ved hvem du er og hvad du står for og har en indre styrke til at gå efter det, du vil.

Modul 2: Bliv en goal-getter – Du lærer at sætte mål, ikke på den normale målsætningsmåde, men på Go-Getter måden, som sikrer at du rent faktisk når dine mål.

Modul 3: Få modet til at stå frem – Du stopper med at være undskyldende, bange for at gøre andre sure – bange for at ødelægge ting for sig selv, så du stolt og frygtløs kaster dig ud i mulighederne i din forretning.

Modul 4: Succes vaner og ritualer – Du opfører og lever på den måde der skal til for at blive succesfuld.

Modul 5: Få følgere og fans – Du lærer med lethed at opbygge en følgerskare af potentielle kunder med dine ord og din væremåde. 

Modul 6: Få hurtige resultater – Du lærer at udvikle et action-mindset – brug dit extra gear strategisk, og tag handling hurtigt uden frygt for at fejle eller at blive dømt af andre (eller dig selv).

5/5
"Der er noget vildskab, der er noget passion, og der er noget "vi gør det sgu" og det kan jeg godt lide og vil gerne være en del af."
Iværksætter kursist Karin Lund
Karin Lund
Forfatter

EN GO-GETTER ER:

“En person, som ved hvad hun vil og går benhårdt efter det. Hun er modig, i alt hvad hun gør. Hun ser muligheder i stedet for begrænsninger og ser sin frygt i øjnene . Og så giver hun ikke op, når hun møder udfordringer på sin vej.”

5/5
"Female Go-Getters er ganske enkelt outstanding - drevet af de to passionerede og inspirerende go-getter-kvinder Maiken og Mette Maria."
Iværksætter kursist Stine Taulborg
- Stine Taulborg Michaelsen
Ejer af momatwork.dk

Dine undervisere:

Mette Maria Terp

Strateg og idémager

Mette Maria er strategen og idémageren og har stor erfaring med at skabe bæredygtige forretninger. Hun er knivskarp til markedsføring og til at se muligheder i nye markeder samt sætte ambitiøse mål og gå efter dem.

Maiken Juul

ekspert i tankestyring og Tekniker

Maiken er ekspert i tankestyring, foredragsholder og forfatter og underviser i selvtillid, styring af den indre dialog og modet til at stå frem. Hun er desuden en ferm tekniker og har stor erfaring med at bygge hjemmesider, lave grafisk materiale og sætte online produkter op online.

5/5
Iværksætter kursist Lene Dybdahl

"Mette og Maikens drive og gogetter-mentalitet er virkelig smittende. "

- Lene Dybdahl, Ekspert i onlinekurser - www.penogpondus.dk

DET ER PÅ TIDE AT BLIVE DEN GO-GETTER, DU DRØMMER OM AT VÆRE!