FEMALE GO-GETTERS INNER CIRCLE

Sammen bygger vi drømmevirksomheder!

FEMALE GO-GETTERS!

Vi HINANDEN

Inner Circle er Danmarks mest opløftende fællesskab for kvindelige iværksættere.

DER ER ALTID EN HJÆLPENDE HÅND!

“Jeg har i løbet af min karriere været medlem af utallige netværk, men dette slår dem alle!

Jeg er SÅ glad for medlemmerne, for den gode feedback man får og den hjælpende hånd der altid er der. Tusind tak for det og håber at Female Go-Getters varer til evig tid  ❤️

Atemad El-Berjiji , Founder af  Mancilli

HER FÅR MAN TROEN
PÅ SIG SELV!

“Inner Circle er her man tør skrælle det sidste lag af, og stille de lidt sværere spørgsmål, samt skrive og få feedback på de ting, som tricker en i troen på sig selv og ens projekt ❤️

Her er der ærlighed og forståelse for den nogle gange umulige rejse, det kan være at få sit professionelle liv til at hænge sammen og lykkedes.
Det er min livline på min iværksætterrejse 💪

Martina Neumann Gaarde, Ejer af  Tweencare

VORES BRÆNDENDE ØNSKE ER AT:

..alle kvinder, som drømmer om at udleve deres livsformål som iværksætter – gør det med nydelse og autenticitet.

I Inner Circle giver vi kvindelige iværksættere og ildsjæle som dig et opløftende og støttende fællesskab. Vi hjælper hinanden med alt det faglige samt giver medfølende sparring, så vi tror på os selv og vores forretninger. 

Så hvis du søger et safe space og forståelse i rejsen som iværksætter i fællesskab med 600 hjælpsomme og empatiske ligesindede, så er du hjertens velkommen.

Vi ser dig og vi passer på dig – skal du med? ❤️

349 kr./md. + moms

OBS:  Der er pt. lukket for nye medlemmer

Medlemsskabet har ingen binding, og du kan melde dig ud dag-til-dag.

Mette Maria Terp og Maiken Juul

Som medlem af Female Go-Getters Inner Circle får du:

Et næstekærligt online fællesskab af ambitiøse Go-Getters. Det er her du ved, at andre Go-Getters har din ryg, og omvendt. Det er her din succes bliver fejret, og din frygt og sårbarhed altid bliver mødt kærligt. Det er stedet hvor du møder fantastiske kvinder, der har præcis den der ild, der ellers kan være så svær at finde. Det er stedet hvor detaljerne, du ikke kan forklare familien, vil blive forstået og spejlet. Som betalingscommunity er du garanteret en Inner Circle af mere committede kvinder, der VIL det her – der er klar til at give og til at få, og som også ser styrken i fællesskabet og i sammenholdet.

Få din egen personlige hjælpe-buddy fra fællesskabet, som forstår dig og dine udfordringer. Din buddy er på ca. samme stadie som dig selv. Målet med at have en partner er at have ugentlige snakke imellem jer, hvor I lærer hinanden at kende, støtter hinanden og hjælper hinanden med løse udfordringer og bearbejde følelser og begrænsende tanker.

Måske I endda bygger et venskab i jeres relation – det er utroligt, hvad der kan ske, når man åbner sig op overfor ligesindede mennesker.

Vores månedlige virtuelle “get-to-gether”, hvor vi har vores helt egen “Girls Night In”! Dette er for dig, som vil komme tættere på dine Go-Getter medsøstre og mødes online og connecte med hinanden. Vi deler historier, lytter og hjælper hinanden. Alt sammen mens vi hygger om os selv – enten med en lækker drink, chokolade eller hvad du nu lyster.

Lær fra Danmarks bedste inden for iværksætteri og få muligheden for personligt at stille dem spørgsmål. Måske millionerne har rullet ind, eller den ene forretning har taget den anden. Måske de har været meget i medierne og har knækket koden til landsdækkende synlighed. Måske de har drevet en tech-virksomhed, været studieværter eller noget helt tredje. Fælles for vores vores inspiratorer er, at de inspirerer med det de har opnået eller deres personlighed.

– Hvordan bliver man ved med at tro på det, når man fejler igen og igen?
– Hvad skal der til for at skabe en millionforretning?
– Er det en god ting at få ansatte, og hvornår ved man, om man er klar?

Få INSTANT adgang til alle tidligere Inspirationsinterviews!!!

Eksempler på tidligere inspirationsinterview:

Eksperter på hver deres område, spreder guldkorn i live Masterclasses og hjælper dig med alt fra det tørre og tekniske til frygten for at fejle og den skarpe forretningsstrategi.

 • Brug facebook strategisk og få flere kunder!
 • E-mail markedsføring. Så let kommer du igang og skaber vilde resultater!
 • Sådan gør du din historie til din største konkurrencefordel (storytelling)!
 • Sådan vækster du din forretning med influencer marketing!

Er bare nogle af de eksemper på Masterclasses, du kan forvente. Det bedste er, at du har mulighed for at stille DINE specifikke spørgsmål LIVE til disse Masterclasses. Hver Masterclass varer 1½ til 2 timer.

Få INSTANT adgang til alle tidligere Masterclasses!!!

Du får med det samme adgang til det nemme overblik overdet gode indhold fra gruppen samles (Inspirationsinterviews og Masterclasse), så du kan hygge dig med det, når som helst du får tid.

Fra det helt nittygriddy nørdede til first-level introduktionerne – du kan være helt sikker på at kunne finde super relevant viden i vores online overblik.

Opret gratis events og mød andre Go-Getters samt faciliter dine egne workshops og inviter Go-Getters til f.eks. co-working eller workaway. Her finder du en fantastisk mulighed for at skabe netværk, øve dig på dine nyeste produkter og få brugbar og konstruktiv feedback. Du får muligheden for at suge viden til dig, få uvurderlige vidensoplevelser og connecte med gruppens øvrige medlemmer.

349 kr./md. + moms

OBS: Der er pt. lukket for nye medlemmer.

Derfor skal du joine Female Go-Getters:

 • Større tro på dig selv
 • Et safe space, hvor ingen spørgsmål er dumme!
 • Et smil på læben i en travl dag
 • Sparring på de mange udfordringer, du møder som iværksætter
 • Motivation, når du er overvældet
 • Forståelse, når hverken familie eller venner forstår dig
 • Inspiration, så du får en større tro på dig selv
 • Og meget (meget!) mere!

(Dit medlemsskab har ingen binding, og du kan melde dig ud dag-til-dag.)

349 kr./md. + moms

OBS: Der er pt. lukket for nye medlemmer.

Her gives med hjertet!

“Et fantastisk netværk med stærk energi, engagerede medlemmer og en helt igennem positiv stemning 

 Her sparres og gives med hjertet. Og tydelige og givende værtinder/ administratorer – Maiken og Mette Maria 

Dorte Eldrup

MASSER AF
STØTTE OG
FORSTÅELSE!

“Jer skal man ikke “mess with” – I er for seje! Jeg gik fra at være frustreret til at være overvældet over, at jeg havde så stort et hold af kvinder i ryggen. 

TAK for støttende, forstående og hjælpende ord! 

Susan Rose Wilkens

Den vildeste energi og hjælpsomhed!

“Der er den vildeste energi og hjælpsomhed i denne gruppe. Det er så fedt at være en del af et netværk som bakker hinanden op og hjælper hinanden  

Uanset om du er ny eller erfaren selvstændig, er der så meget sparring du kan få glæde af, og som vil spare dig for både tid og unødvendige fejltagelser 

Nina Grove

Det bedste netværk man kan få!

“Jeg har været medlem af Inner Circle siden gruppen startede, og jeg har aldrig fortrudt. Det er efter min mening det bedste netværk man kan få!

Et seriøst og varmt netværk af passionerede kvinder som deler lige dele af glæder, frustrationer, sejre, nedture, gode oplevelser, dilemmaer, tips, råd og vejledning ❤️

Maja Lykke Møller

masser af sparring og hep!

“Der er en fantastisk god stemning i netværket med plads til alle, en masse viden, inspiration, sparring og hep. 

Female Go-Getters er en stor del af mit liv som selvstændig, og jeg vil ikke være det skønne netværk for uden 🤩🙏

Bine Borg-Thomsen

Der er altid gode vibes!

“Jeg har været med i FGG siden jeg startede som selvstændig i august 2018, og kan varmt anbefale det til alle kvindelige iværksættere eller de som overvejer at blive det.

Der er altid en skøn tone og gode vibes – hele vejen igennem. Kæmpe thumps up herfra!!!

Mia Groot Stub

Female Go-Getters Inner Circle

349kr./mdr. + moms
PT. LUKKET FOR TILGANG AF NYE MEDLEMMER!

Danmarks mest opløftende fællesskab for kvindelige iværksættere

– Et netværk af hjælpsomme kvinder
– Iværksætterveninder/ buddies
– Hjælp til dine udfordringer
– Støtte, hjælp og sparring
– Forståelse, nærvær og hygge
– Inspiration fra dem, som har gået vejen

—- PRØV DET NU —-

(Medlemsskabet har ingen binding, og du kan melde dig ud dag-til-dag.)

FAQ:

Et medlemsskab af Inner Circle fællesskabet koster 349 kr./md. + moms. 

Yes – du kan trække medlemsskabet fra med op til 1/2 års tilbagevirkende kraft – uden problemer.

I Inner Circle er der mange forskellige brancher repræsenteret. Vi har nemlig alt lige fra startups, marketingsspecialister, rengøringsfirmaer, fysiske butikker og webshops til TedX speakers, grafiske designere, foredragsholdere, forfattere, coaches, smykkedesignere, online kursus specialister, revisorer, advokater og tech founders mv. Særligt ser vi coaches, terapeuter og lignende som stærkest repræsenteret i netværket.

En blanding. Vores aktiviteter er primært online, men vi mødes hyppigt rundt omkring. Enkelte arrangeres af Female Go-Getters og størstedelen af medlemmerne selv.

0
medlemmer lige ni
Female Go-Getters networking

OM ILDSJÆLENE BAG

FRA ENSOMT TIL NÆRE RELATIONER!

Jeg elsker følelsen af at være en del af et ægte og stærkt fællesskab!

Da jeg startede min første virksomhed for over 14 år siden havde jeg ingen mennesker omkring mig, som forstod mig og min iværksætterrejse. Det var en ensom rejse, men også dyre lærepenge, da jeg havde ingen at spørge til råds!

Jeg er taknemmelig over, at vi gennem Go-Getters hver dag muliggør, at kvinder landet over mærker og støtter hinanden på denne crazy iværksætterrejse, som det nogle gange er!

Mette Maria Terp

Maiken siger om Mette: “Hun har en crazy ild for iværksætteri, og er imponerende skarp i sit arbejde. Jeg elsker hendes dybe og spændende personlighed og smittes hver dag af hendes store visioner og stærke kampgejst. Aldrig kunne jeg have drømt om at få så skøn en partner.”

FRA HAMSTERHJUL TIL RO I SJÆLEN!

I mange år har jeg siddet med følelsen af at være fanget i mit arbejde. Jeg var frustreret og trist hver dag – alligevel var jeg ikke i stand til at mærke og handle på det jeg drømte om inderst inde. Næsten 3 år som arbejdsløs lærte mig pludselig at lytte til mit indre barn og passe på mig selv.

Jeg kniber mig selv i armen hver dag, fordi tænk engang – det ER muligt at elske sit arbejde. Ud over at udvikle og drive FGG med Mette er jeg foredragsholder og forfatter til bogen “Styr på tankerne”!

Maiken Juul

Mette siger om Maiken: “Hun er den vildeste optimist, og jeg har aldrig mødt en, der hviler SÅ meget i sig selv og er SÅ autentisk. Hun “walker sin talk”, og hun er et klasseeksempel på, hvordan man kan kombinere familieliv med at være hardcore businesswoman.”

TAG MED PÅ REJSEN