FEMALE GO-GETTERS INNER CIRCLE

Gør som 600+ andre kvindelige iværksættere!

FEMALE GO-GETTERS!

Vi KVINDER

Inner Circle er Danmarks mest opløftende netværk for kvindelige iværksættere.

FÅR 90% AF MINE KUNDER HER!

“Jeg er medlem at et par fysiske netværksgrupper, hvor vi mødes en gang om måneden – alligevel får jeg 90% af mine kunder fra Female Go-Getters. Det er virkelig et godt sted at drive forretning.

Puk Damgaard , Female Branding

DET ER NATURLIGT, AT VI STØTTER HINANDEN!

“Jeg havde ingen ide om, at der fandtes SÅ mange inspirende, likeminded og helt fantastiske, modige kvindelige iværksættere i Danmark! Inner Circle er et netværk, hvor det er helt naturligt at løfte, styrke og hjælpe hinanden 

Dorte Blaxkjær Strømberg , Speaker & Coach

VISIONEN

Inner Circle blev grundlagt med formålet at give kvindelige iværksættere og ildsjæle som dig et opløftende og støttende community samt adgang til den kvalitetsfyldte faglige viden og sparring, du har brug for – for at trives som iværksætter.

Så hvis du søger et safe space og forståelse i rejsen som iværksætter, og du ønsker med det samme at få adgang til et online netværk af over 600 ambitiøse og empatiske ligesindede samt en læringsplatform med inspirerende interviews og masterclasses hver måned fra de bedste, så bliv medlem nu.

Medlemsskabet har ingen binding, og du kan melde dig ud dag-til-dag.

199 kr./md. + moms

Normalpris 349 kr./md. + moms

Mette Maria Terp og Maiken Juul

Som medlem af Female Go-Getters Inner Circle får du adgang til:

Et stærkt online fællesskab af ambitiøse Go-Getters. Det er her du ved, at andre Go-Getters har din ryg, og omvendt. Det er her din succes bliver fejret, og din frygt og sårbarhed altid bliver mødt kærligt. Det er stedet hvor du møder fantastiske kvinder, der har præcis den der ild, der ellers kan være så svær at finde. Det er stedet hvor detaljerne, du ikke kan forklare familien, vil blive forstået og spejlet. Som betalingscommunity er du garanteret en Inner Circle af mere committede kvinder, der VIL det her – der er klar til at give og til at få, og som også ser styrken i fællesskabet og i sammenholdet.

Lær fra Danmarks bedste inden for iværksætteri og få muligheden for personligt at stille dem spørgsmål. Måske millionerne har rullet ind, eller den ene forretning har taget den anden. Måske de har været meget i medierne og har knækket koden til landsdækkende synlighed. Måske de har drevet en tech-virksomhed, været studieværter eller noget helt tredje. Fælles for vores vores inspiratorer er, at de inspirerer med det de har opnået eller deres personlighed.

– Hvordan bliver man ved med at tro på det, når man fejler igen og igen?
– Hvad skal der til for at skabe en millionforretning?
– Er det en god ting at få ansatte, og hvornår ved man, om man er klar?

Få INSTANT adgang til alle tidligere Inspirationsinterviews!!!

Eksempler på tidligere inspirationsinterview:

Eksperter på hver deres område, spreder guldkorn i live Masterclasses og hjælper dig med alt fra det tørre og tekniske til frygten for at fejle og den skarpe forretningsstrategi.

 • Brug facebook strategisk og få flere kunder!
 • E-mail markedsføring. Så let kommer du igang og skaber vilde resultater!
 • Sådan gør du din historie til din største konkurrencefordel (storytelling)!
 • Sådan vækster du din forretning med influencer marketing!

Er bare nogle af de eksemper på Masterclasses, du kan forvente. Det bedste er, at du har mulighed for at stille DINE specifikke spørgsmål LIVE til disse Masterclasses. Hver Masterclass varer 1½ til 2 timer.

Få INSTANT adgang til alle tidligere Masterclasses!!!

Live interviews med udvalgte Go-Getters fra Inner Circle. Bliv inspireret og motiveret af fortællinger fra andre kvindelige iværksættere i forskellige brancher og på forskellige stadier i deres iværksætterrejse.

Regelmæssigt interviewer vi de mest Go-Getters, som gør sig mest bemærkede. Det foregår live i den online netværksgruppe, hvor de deler deres historie, ups and down, wins, tips og bedste læringer.

Eksempler på tidligere Spotlight interviews:

Hvor alt det gode indhold fra gruppen samles (Inspirationsinterviews, Q&A med udvalgte Go-Getters), så du har adgang til det, når som helst du får tid.

Fra det helt nittygriddy nørdede til first-level introduktionerne – du kan være helt sikker på at kunne finde super relevant viden i vores vidensbank.

Opret gratis events og mød andre Go-Getters samt faciliter dine egne workshops og inviter Go-Getters til f.eks. co-working eller workaway. Her finder du en fantastisk mulighed for at skabe netværk, øve dig på dine nyeste produkter og få brugbar og konstruktiv feedback. Du får muligheden for at suge viden til dig, få uvurderlige vidensoplevelser og connecte med gruppens øvrige medlemmer.

(Medlemsskabet har ingen binding, og du kan melde dig ud dag-til-dag).

199 kr./md. + moms

Normalpris 349 kr./md. + moms

Derfor skal du joine Female Go-Getters:

 • Større tro på dig selv
 • Et safe space, hvor ingen spørgsmål er dumme!
 • Et smil på læben i en travl dag
 • Sparring på de mange udfordringer, du møder som iværksætter
 • Motivation, når du er overvældet
 • Forståelse, når hverken familie eller venner forstår dig
 • Inspiration, så du får en større tro på dig selv
 • Og meget (meget!) mere!

(Medlemsskabet har ingen binding, og du kan melde dig ud dag-til-dag.)

199 kr./md. + moms

Normalpris 349 kr./md. + moms

FYLDT MED
POWERKVINDER!

“Fantastisk at se så mange powerkvinder med en masse spændende forretninger i denne gruppe!

Nåtalya Natascha

MASSER AF
STØTTE OG
FORSTÅELSE!

“Jer skal man ikke “mess with” – I er for seje! Jeg gik fra at være frustreret til at være overvældet over at jeg havde så stort et hold af kvinder i ryggen. TAK for støttende, forstående og hjælpende ord! 

Susan Rose Wilkens

DET GIVER MIG
KUNDER, AT JEG
HJÆLPER!

“Jeg giver gerne ud af min viden til gruppen om regnskab og økonomi. Jeg bliver ofte tagget og får mange kunder fra gruppen – nok fordi jeg er så synlig derinde. Det er nærmest sin egen reklameplatform

Nina Grove

Female Go-Getters Inner Circle

199kr./mdr. + moms

Danmarks mest opløftende community for kvindelige iværksættere

– Et netværk af ambitiøse kvinder
– Buffet af viden, erfaringer og kompetencer
– Dyb sparring & rådgivning
– Faglig iværksætterviden
– Strategiske partnerskaber
– Iværksætterveninder
– Anbefalede leverandører
– Inspiration & motivation

—- PRØV DET NU —-

(Medlemsskabet har ingen binding, og du kan melde dig ud dag-til-dag.)

FAQ:

Tilbud lige nu på 199 kr/mdr + moms – som er din evighedspris!

Yes – du kan trække medlemsskabet fra med op til 1/2 års tilbagevirkende kraft – uden problemer.

I Inner Circle er der mange forskellige brancher repræsenteret. Vi har nemlig alt lige fra startups, marketingsspecialister, rengøringsfirmaer, fysiske butikker og webshops til TedX speakers, grafiske designere, foredragsholdere, forfattere, coaches, smykkedesignere, online kursus specialister, revisorer, advokater og tech founders mv.

En blanding. Vores aktiviteter er primært online, men vi mødes hyppigt rundt omkring. Enkelte arrangeres af Female Go-Getters og størstedelen af medlemmerne selv.

Skriv til mig, når der er åbent for nye medlemmer igen!

Female Go-Getters networking

OM ILDSJÆLENE BAG

Navn: Mette Maria Terp
Alder: 33 år.
Bopæl: Valby
År som iværksætter: 13
Uddannelse: Kandidatgrad i iværksætteri & innovation fra CBS
Andre “smarte” titler:- Tidligere dansk og europæisk ambassadør for Women’s Entrepreneurship Day og Ekspertblogger på Amino

Maiken siger om Mette: “Hun har en crazy ild for iværksætteri, og er imponerende skarp i sit arbejde. Jeg elsker hendes dybe og spændende personlighed og smittes hver dag af hendes store visioner og stærke kampgejst. Aldrig kunne jeg have drømt om at få så skøn en partner.”

Navn: Maiken Juul
Alder: 43 år.
Bopæl: Djursland
År som iværksætter: 11
Uddannelse: Cand. scient I human ernæring
Andre “smarte” titler: Foredragsholder hos Athenas, ekspert i tankestyring og forfatter til bogen “Styr på tankerne”

Mette siger om Maiken: “Hun er den vildeste optimist, og jeg har aldrig mødt en, der hviler SÅ meget i sig selv og er SÅ autentisk. Hun “walker sin talk”, og hun er et klasseeksempel på, hvordan man kan kombinere familieliv med at være hardcore businesswoman.”

TAG MED PÅ REJSEN