Inner Circle

ALT HVAD DER SKAL TIL, FOR AT LYKKES MED DIN FORRETNING!

Inner Circle

ALT HVAD DER SKAL TIL, FOR AT LYKKES MED DIN FORRETNING!

Inner Circle

ALT HVAD DER SKAL TIL, FOR AT LYKKES MED DIN FORRETNING!

Inner Circle hjælper kvindelige iværksættere med netværk, råd, og sparring - så de med lethed skaber en succesfuld forretning!

BLIV EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB!

Du har altid nogen at fejre dine successer med.

Du er omkring ligesindede, der også brænder for at deres virksomhed.

Du har værdifulde sparringsbuddies. 

28053320_10160328665695657_1107580158_n-1.png

VORES BRÆNDENDE ØNSKE ER:

… at alle kvinder, som drømmer om at udleve deres livsformål som iværksættere, har det rette netværk og viden til at gøre det!

I Inner Circle giver vi kvindelige iværksættere og ildsjæle som dig et  ambitiøst netværk. Du får kvalitetsfyldte relationer og lærer alle de faglige elementer og personlige egenskaber, du har brug for i din forretning.  

Så hvis du savner det rigtige netværk, er træt at arbejde alene med din forretning, er træt af frygten for ikke at lykkes og føler at du  kunne gøre det meget bedre, men ved ikke hvordan – så er du kommet til det rette sted!

PRØV DET AF DE FØRSTE 14 DAGE HELT GRATIS OG UFORPLIGTENDE!

Som medlem af Female Go-Getters Inner Circle får du:

(Kun for PRO medlemmer)

På tværs af brancher og bygrænser mødes vi online og sparrer om iværksætterrelaterede emner. Møderne er tæt faciliterede og starter ofte med et kortere indlæg fra en ekspert eller en af vores PRO medlemmer. 

Netværksgrupperne giver dig de kvalitetsfyldte relationer, som du søger i din hverdag og udvider dit netværk med ligesindede.

(Kun for PRO medlemmer)

Lær Go-Getter metoden til hvordan du lykkes (hurtigere!) som iværksætter!

Go-Getters Academy kører i 6 måneder. Hver måned har vi et tema, som trin for trin udvikler dine Go-Getter kompetencer, så du med lethed gør det, der skal til, for at få succes med din forretning!

Vores definition af en Go-Getter er:

“En person, som ved hvad hun vil og går efter sine drømme. Hun er modig, ser muligheder i stedet for begrænsninger og ser sin frygt i øjnene. Og så giver hun ikke op, når hun møder udfordringer på sin vej.”

Metoden er vores bedste træning, udviklet over vores 10+ år som iværksættere hver især, og som har gjort, at vi selv har succes med vores forretninger (værdi 3.500 kr.).

Få din egen personlige hjælpe-buddy fra fællesskabet, som forstår dig og dine udfordringer. Du og din buddy har ugentlige snakke imellem jer, hvor I lærer hinanden at kende, støtter hinanden og hjælper hinanden med løse udfordringer og bearbejde følelser og begrænsende tanker. Din buddy er på ca. samme stadie som dig selv. 

Målet er du står bedre med din forretning og får rykket på nogle af de ting, som du gerne vil tage handling på. Måske I endda bygger et venskab i jeres relation – det er utroligt, hvad der kan ske, når man åbner sig op overfor ligesindede mennesker.

Eksperter på hver deres område, spreder guldkorn i live Masterclasses og hjælper dig med alt fra det tørre og tekniske til frygten for at fejle og den skarpe forretningsstrategi.

 • Brug facebook strategisk og få flere kunder!
 • E-mail markedsføring. Så let kommer du igang og skaber vilde resultater!
 • Sådan gør du din historie til din største konkurrencefordel (storytelling)!
 • Sådan vækster du din forretning med influencer marketing!

Er bare nogle af de eksemper på Masterclasses, du kan forvente. Det bedste er, at du har mulighed for at stille DINE specifikke spørgsmål LIVE til disse Masterclasses. Hver Masterclass varer 1½ til 2 timer, og bliver enten afholdt online eller fysisk (GRATIS adgang til begge for dig som IC medlem).

Få INSTANT adgang til alle tidligere Masterclasses!!!

Lær fra Danmarks bedste inden for iværksætteri og få muligheden for personligt at stille dem spørgsmål. Måske millionerne har rullet ind, eller den ene forretning har taget den anden. Måske de har været meget i medierne og har knækket koden til landsdækkende synlighed. Måske de har drevet en tech-virksomhed, været foredragsholder eller noget helt tredje. Fælles for vores vores inspiratorer er, at de inspirerer med det de har opnået eller deres personlighed.

– Hvordan bliver man ved med at tro på det, når man fejler igen og igen?
– Hvad skal der til for at skabe en millionforretning?
– Er det en god ting at få ansatte, og hvornår ved man, om man er klar?

Få INSTANT adgang til alle tidligere Inspirationsinterviews!!!

Eksempler på tidligere inspirationsinterview:

Et næstekærligt online fællesskab af ambitiøse Go-Getters. 

Det er her du ved, at andre Go-Getters har din ryg, og omvendt. Det er her din succes bliver fejret, og din frygt og sårbarhed altid bliver mødt kærligt. Det er stedet hvor du møder fantastiske kvinder, der har præcis den der ild, der ellers kan være så svær at finde. Det er stedet hvor detaljerne, du ikke kan forklare familien, vil blive forstået og spejlet. 

Som betalingscommunity er du garanteret en Inner Circle af mere committede kvinder, der VIL det her – der er klar til at give og til at få, og som også ser styrken i fællesskabet og i sammenholdet.

Vi ELSKER at hylde og støtte hinandens vækst og succes. F.eks. hylder vi hver uge ugens Go-Getter, fordi vi ved, at der er plads til, at vi alle lykkes.

Få motivation og inspiration i vores lukkede Facebook gruppe, hvor vi på daglig basis laver opslag med formålet at  inspirere og give dig synlighed på din forretning.

Hver uge har du mulighed for at hoppe med på fredagens live, hvor Maiken Juul vil dig give et ordentlig motivations/ inspirationsboost med fokus på et hot iværksætteremne.

Ud over at mødes fysisk til vores Masterclasses har du også mulighed for at oprette dine egne gratis events og møde andre Go-Getters.  

Du kan facilitere dine egne workshops og invitere Go-Getters til f.eks. co-working eller workaway. Her finder du en fantastisk mulighed for at skabe netværk, øve dig på dine nyeste produkter og få brugbar og konstruktiv feedback. Du får muligheden for at suge viden til dig, få uvurderlige vidensoplevelser og connecte med gruppens øvrige medlemmer fysisk.

 

Som medlem af Inner Circle netværket har du altid VIP fordele til vores fysiske event. Det kan f.eks. være lækre goodiebags, en bedre plads i salen osv.

SÆRLIGT FOR DIG: 14 DAGES TRIAL HELT UFORPLIGTENDE!!!

Medlemsskabet har ingen binding, og du kan melde dig ud dag-til-dag.

Inner circle digitale netværksgrupper!

Er du Inner Circle PRO medlem, så har du mulighed for at deltage i vores faciliterede digitale netværksgrupper.

Vi mødes online og sparrer om relevante emner. Du opbygger kvalitetsfyldte relationer med ligesindede og får det rette netværk, som løfter dig og din forretning til nye højder.

Når du joiner Female Go-Getters får du:

BLIV EN DEL AF FEMALE GO-GETTERS!​

Pro

For der er committed!
kr 349 /md. + moms
 • Online faciliterede netværksgrupper
 • Go-Getters Academy
 • Din personlige hjælpebuddy
 • Masterclasses med iværksættereksperter
 • Inspirationsinterview med succesfulde iværksættere
 • Online sparringsplatform for medlemmer
 • Daglig motivation og inspiration til dig og din forretning
 • Ugens live motivationsboost
 • Fysiske meet-ups med andre Go-Getters
 • VIP-fordele til fysiske events
Inner circle

Standard

For dig der er i opstart!
kr 199 /md. + moms
 • Masterclasses med iværksættereksperter
 • Inspirationsinterview med succesfulde iværksættere
 • Online sparringsplatform for medlemmer
 • Daglig motivation og inspiration til dig og din forretning
 • Ugens live motivationsboost
 • Fysiske meet-ups med andre Go-Getters
 • VIP-fordele til fysiske events
Inner cirle

Free

For dig der er nysgerrig!
kr 0 /md
 • Gratis online sparringsforum
 • Nyhedsbrev
Facebook

Medlemsskabet har ingen binding, og du kan melde dig ud dag-til-dag.

GO-GETTERS ACADEMY!

Go-Getters Academy kører i 6 måneder og er en del af Inner Circle PRO.

Hver måned har vi et tema, som trin for trin udvikler dine Go-Getter kompetencer, så du med lethed gør det, der skal til, for at få succes med din forretning!

Metoden er Female Go-Getters founders Maiken Juul og Mette Maria bedste træning, udviklet over deres 10+ år som iværksættere hver især, og som har gjort, at vi selv har succes med vores forretninger (værdi 3.500 kr.).

Hvad kvinderne i Inner Circle synes:

Typiske spørgsmål

Yes – du kan trække medlemsskabet fra med op til 1/2 års tilbagevirkende kraft – uden problemer.
I Inner Circle er der mange forskellige brancher repræsenteret. Vi har nemlig alt lige fra startups, marketingsspecialister, rengøringsfirmaer, fysiske butikker og webshops til TedX speakers, grafiske designere, foredragsholdere, forfattere, coaches, smykkedesignere, online kursus specialister, revisorer, advokater og tech founders mv.

Begge dele! Vi er mange som elsker at være aktive i medlemsklubbens lukkede Facebookgruppe og på medlemsplatformen hver eneste dag.

Vores netværksgrupper foregår online og er tæt faciliterede, så vi ikke spilder tiden og det næsten føles som at ses i virkeligehden.

Ud over det mødes vi hyppigt fysisk og når corona tillader det, så afholder vi vores populære Masterclasses fysisk  rundt omkring i landet. Det er GRATIS for IC medlemmer at deltage til disse (både PRO og STANDARD).

Måske du tænker “er jeg nu langt nok med min virksomhed” og “hvad kan jeg dog bidrage med”.

I Inner Circle er vi mange hundrede kvinder, som ELSKER at hjælpe andre kvinder, så der er derfor absolut ingen krav til dig. Hverken til det stadie du er på (måske det blot er en ide) eller til hvor meget du skal bidrage. Du er også velkommen til at se med på sidelinjen, til du føler dig klar til at åbne op.

Vælg imellem 3 forskellige måder at blive en del af Female Go-Getters – se dem her på siden!

0
medlemmer lige nu!

PRØV DET AF DE FØRSTE 14 DAGE HELT GRATIS OG UFORPLIGTENDE!

DER ER ALTID EN HJÆLPENDE HÅND!

“Jeg har i løbet af min karriere været medlem af utallige netværk, men dette slår dem alle!

Jeg er SÅ glad for medlemmerne, for den gode feedback man får og den hjælpende hånd der altid er der. Tusind tak for det og håber at Female Go-Getters varer til evig tid  ❤️

Atemad El-Berjiji , Founder af  Mancilli

HER FÅR MAN TROEN PÅ SIG SELV!

“Inner Circle er her man tør skrælle det sidste lag af, og stille de lidt sværere spørgsmål, samt skrive og få feedback på de ting, som tricker en i troen på sig selv og ens projekt ❤️

Her er der ærlighed og forståelse for den nogle gange umulige rejse, det kan være at få sit professionelle liv til at hænge sammen og lykkedes.
Det er min livline på min iværksætterrejse 💪

Martina Neumann Gaarde, Ejer af  Tweencare

Mette Maria Terp og Maiken Juul

HER GIVES MED HJERTET!

MASSER AF
FORSTÅELSE!

Den vildeste energi og hjælpsomhed!

“Et fantastisk netværk med stærk energi, engagerede medlemmer og en helt igennem positiv stemning 

 Her sparres og gives med hjertet. Og tydelige og givende værtinder/ administratorer – Maiken og Mette Maria 

Dorte Eldrup

“Jer skal man ikke “mess with” – I er for seje! Jeg gik fra at være frustreret til at være overvældet over, at jeg havde så stort et hold af kvinder i ryggen. 

TAK for støttende, forstående og hjælpende ord! 

Susan Rose Wilkens

“Der er den vildeste energi og hjælpsomhed i denne gruppe. Det er så fedt at være en del af et netværk som bakker hinanden op og hjælper hinanden  

Uanset om du er ny eller erfaren selvstændig, er der så meget sparring du kan få glæde af, og som vil spare dig for både tid og unødvendige fejltagelser 

Nina Grove

Det bedste netværk man kan få!

masser af sparring og hep!

Der er altid gode vibes!

“Jeg har været medlem af Inner Circle siden gruppen startede, og jeg har aldrig fortrudt. Det er efter min mening det bedste netværk man kan få!

Et seriøst og varmt netværk af passionerede kvinder som deler lige dele af glæder, frustrationer, sejre, nedture, gode oplevelser, dilemmaer, tips, råd og vejledning ❤️

Maja Lykke Møller

“Der er en fantastisk god stemning i netværket med plads til alle, en masse viden, inspiration, sparring og hep. 

Female Go-Getters er en stor del af mit liv som selvstændig, og jeg vil ikke være det skønne netværk for uden 🤩🙏

Bine Borg-Thomsen

“Jeg har været med i FGG siden jeg startede som selvstændig i august 2018, og kan varmt anbefale det til alle kvindelige iværksættere eller de som overvejer at blive det.

Der er altid en skøn tone og gode vibes – hele vejen igennem. Kæmpe thumps up herfra!!!

Mia Groot Stub

OM ILDSJÆLENE BAG

Mette Maria Terp

FRA ENSOMT TIL NÆRE RELATIONER!

Jeg elsker følelsen af at være en del af et ægte og stærkt fællesskab!

Da jeg startede min første virksomhed for over 14 år siden havde jeg ingen mennesker omkring mig, som forstod mig og min iværksætterrejse. Det var en ensom rejse, men også dyre lærepenge, da jeg havde ingen at spørge til råds!

Jeg er taknemmelig over, at vi gennem Go-Getters hver dag muliggør, at kvinder landet over mærker og støtter hinanden på denne crazy iværksætterrejse, som det nogle gange er!

FRA HAMSTERHJUL TIL RO I SJÆLEN!

I mange år har jeg siddet med følelsen af at være fanget i mit arbejde. Jeg var frustreret og trist hver dag – alligevel var jeg ikke i stand til at mærke og handle på det jeg drømte om inderst inde. Næsten 3 år som arbejdsløs lærte mig pludselig at lytte til mit indre barn og passe på mig selv.

Jeg kniber mig selv i armen hver dag, fordi tænk engang – det ER muligt at elske sit arbejde. Ud over at udvikle og drive FGG med Mette er jeg foredragsholder og forfatter til bogen “Styr på tankerne”!

Mette Maria Terp

Maiken Juul

Maiken siger om Mette: “Hun har en crazy ild for iværksætteri, og er imponerende skarp i sit arbejde. Jeg elsker hendes dybe og spændende personlighed og smittes hver dag af hendes store visioner og stærke kampgejst. Aldrig kunne jeg have drømt om at få så skøn en partner.”

Mette siger om Maiken: “Hun er den vildeste optimist, og jeg har aldrig mødt en, der hviler SÅ meget i sig selv og er SÅ autentisk. Hun “walker sin talk”, og hun er et klasseeksempel på, hvordan man kan kombinere familieliv med at være hardcore businesswoman.”

Kom med i fællesskabet!