Mette Maria Terp og Maiken Juul

ENDELIG: DEN SAMLEDE PAKKE, SOM FÅR DIG TIL AT LYKKES SOM IVÆRKSÆTTER!

 

Er du ambititiøs

Er du sulten på succes?

Vil du være den bedste af de bedste?

Kan du svare ja til disse spørgsmål, så er Mastery noget for dig!

Female Go-Getters blev grundlagt med formålet at give ambitiøse kvindelige iværksættere som dig den rette mentoring, inspiration, motivation og sparring – for at få succes med deres forretning.

Vi er stolte af at kunne præsentere:

Go-Getters Mastery

GO-GETTERS MASTERY ER FOR DIG, SOM OPLEVER AT DU:

DE TO ESSENTIELLE ELEMENTER!

GO-GETTERS MASTERY er medlemsskabet, hvor du får de to essentielle elementer, der skal til for at lykkes:

  1. business mentoring, så du personligt og systemisk mestrer det, der skal til, til at opnår de mål, du sætter dig for!
  2. et ambitiøst netværk, af committede kvinder, der støtter, motiverer og inspirerer dig til at sigte højt og nå de mest urealistiske mål.

Go-Getters Mastery er et medlemsskab for den ambitiøse iværksætterkvinde, som vil være i den top 10% af iværksættere som lykkes med deres forretning!

Er det dig?

guld fakkel

DET ER PÅ TIDE AT BLIVE DEN GO-GETTER, DU DRØMMER OM AT VÆRE!

I GO-GETTERS MASTERY

Det rå overblik over, hvad du får i Go-Getters Mastery medlemsskabet: 

Afspil video

GO-GETTER METODEN TIL HVORDAN DU LYKKES SOM IVÆRKSÆTTER!

Endelig er det muligt at lære de færdigheder der skal til for at lykkes som iværksætter. Metoden giver dig de eksakte personlige værktøjer og viden, så du opnår de mål, du sætter dig for – og langt hurtigere og mere ambitiøst, end du kunne have forestillet dig!

Metoden er vores bedste træning, udviklet over vores 10+ år som iværksættere hver især, og som har gjort, at vi selv har succes med vores forretninger. Hver måned modtager du et af følgende træninger (første måned er inkl. dit Go-Getter Manifest). Se beskrivelse af modulerne i FAQ nederst på siden: 

LIVE Q&A BUSINESS COACHING!

Sammen går vi hver måned ned step-by-step i de områder, du bør mestre i din forretning for at få de resultater, du drømmer om!
I disse lukkede video Q&As kan du spørge os om ALT, og få svar på dine mest brændende spørgsmål midt i dine største udfordringer i din business. Vores gruppe business coaching bliver optaget, så du kan se dem når som helst, det passer i din kalender.

LÆR FRA DEM, SOM HAR GÅET VEJEN FØR DIG!

Du får adgang til de absolut mest succesfulde iværksættere – dem der har tjent (mange!) millioner! Som medlem kan du eksklusivt stille dem spørgsmål, når vi hver måned interviewer dem live online.

Forestil dig f.eks. at få verdensklasse start-up sparing fra Jesper Buch eller Martin Thorborg eller få bugt med din frygt for at stå frem fra Anne Skare Nielsen. Alt optages og gemmes i vores Vidensbank, så du kan se det, som det passer dig.

EKSKLUSIVT NETVÆRK AF 100-VIS AF AMBITIØSE GO-GETTERS!

Som medlem af Go-Getters Mastery får du med det samme adgang til Inner Circle – et indflydelsesrig netværk af 100-vis af ambitiøse kvindelige iværksættere. Et ekslusivt online netværk på facebook – kun for medlemmer, hvor vi dagligt støtter hinanden igennem svære tider og motiverer hinanden til at være ekstraordinært ambitiøse med vores forretninger.

 

5/5
"Female Go-Getters er ganske enkelt outstanding - drevet af de to passionerede og inspirerende go-getter-kvinder Maiken og Mette Maria."
- Stine Taulborg Michaelsen
Ejer af momatwork.dk

VI HAR SAMLET DET VIGTIGSTE, DER SKAL TIL, FOR AT LYKKES SOM IVÆRKSÆTTER:

EN GO-GETTER ER:

“En person, som ved hvad hun vil og går benhårdt efter det. Hun er modig, i alt hvad hun gør. Hun ser muligheder i stedet for begrænsninger og ser sin frygt i øjnene . Og så giver hun ikke op, når hun møder udfordringer på sin vej.”

DERFOR SKAL DU VÆRE MED I GO-GETTERS MASTERY:

5/5
”Jeg kender ingen som er så handlekraftige som Mette og Maiken! De rykker altid hurtigt på det de sætter sig for, og det er vildt, hvad de har opnået på så kort tid!”
Puk Damgaard
Memories By Fo2grafen
MogM

DU BLIVER IVÆRKSÆTTEREN SOM HAR:

____________________

547 kr. /mdr.+ moms

EALYBIRD PRIS TIL KL. 23.59 D. 31. AUG. 

347 KR./MDR. + moms

 

(Medlemsskabet kan opsiges fra dag til dag og første trækning sker d. 1. sep.2019.)

Tilmeld dig inden 1. sep. og spar 200 kr./mdr. + moms!

ILDSJÆLENE BAG:

Female Go-Getters er stiftet af os, Mette Maria & Maiken. Sammen har vi skabt Danmarks største community for kvindelige iværksættere og er dybt passionerede for at hjælpe flere med at lykkes med deres forretning!

Mette Maria Terp

Navn: Mette Maria Terp
Titel: Start-up mentor
Alder: 33 år.
Bopæl: Valby
År som iværksætter: 13
Uddannelse: Cand. iværksætteri & innovation fra CBS

Tidligere dansk og europæisk ambassadør for Women’s Entrepreneurship Day og Ekspertblogger på Amino

Mette Maria har mere end 13 års erfaring med iværksætteri – startede sin første virksomhed som 19-årig og hjælper andre iværksættere med at starte og drive virksomhed.
 
Hun er stifter af et af Danmarks største netværk for kvindelige iværksættere og er tidligere dansk og europæisk ambassadør for Women’s Entrepreneurship Day. Hun har en kandidat i innovation og entrepreneurship fra CBS og er uddannet coach/ mentor med speciale i følelsesmæssig intelligens.
Navn: Maiken Juul Titel: Ekspert i tankestyring Alder: 42 år. Bopæl: Djursland År som iværksætter: 11 Uddannelse: Cand. scient I human ernæring. Foredragsholder hos Athenas, ekspert i tankestyring og forfatter til bogen “Styr på tankerne” og regulatorisk konsulent hos Firmenich
Maiken har de seneste 6 år specialiseret sig i skematerapi og metakognitiv terapi, og hun hjælper selvstændige med at få ro i hovedet og slippe følelsen af frygt og overvældelse, så de hurtigt og selvsikkert udvikler sig selv og deres forretning.
 
Maiken har på blot 3 år etableret sig selv som foredragsholder ved Danmarks største foredragsbureau Athenas samt skrevet og selvudgivet bogen “Styr på tankerne”, som nu er solgt i 800 eksemplarer.
5/5

"Mette og Maikens drive og gogetter-mentalitet er virkelig smittende. "

- Lene Dybdahl, Ekspert i onlinekurser - www.penogpondus.dk

5/5
"Der er noget vildskab, der er noget passion, og der er noget "vi gør det sgu" og det kan jeg godt lide og vil gerne være en del af."
Karin Lund
Forfatter

ALLE KAN BLIVE GO-GETTERS!

Mette Maria Terp og Maiken Juul

Start den business transformation, du altid har ventet på, og opnå de mål du sætter dig for – langt hurtigere og mere ambitiøst, end du kunne have forestillet dig!

Tilmeld dig inden 1. sep. og spar 200 kr./mdr. + moms!

____________________

547 kr. /mdr.+ moms

EARLYBIRD PRIS TIL KL. 23.59 D. 31. AUG. 

347 KR./MDR. + moms

(Medlemsskabet kan opsiges fra dag til dag og første trækning sker d. 1. sep.2019)

KICK OFF 2. SEPTEMBER!

FAQ

GO-GETTERS MASTERY er et medlemsskab, hvor du får de to essentielle ting, der skal til for at lykkes:

  • et ambitiøst netværk, af committede kvinder, der støtter, motiverer og inspirerer dig til at sigte højt og nå de mest urealistiske mål.
  • business mentoring, så du lærer de eksakte personlige værktøjer og systemer, så du oplever en markant udvikling i din forretning og opnår de mål, du sætter dig for!

Introduktion: Go-Getter Manifestet– Du sætter rammerne for at være en Go-Getter i din virksomhed, så målet med din personlige Go-Getter rejse står klart for dig.

  1. Bliv et powerhouse af selvtillid Du ved hvem du er og hvad du står for og har en indre styrke til at gå efter det, du vil.
  2. Bliv en goal-getter – Du lærer at sætte mål, ikke på den normale målsætningsmåde, men på Go-Getter måden, som sikrer at du rent faktisk når dine mål.
  3. Fearless & Fabulous – Du stopper med at være undskyldende, bange for at gøre andre sure – bange for at ødelægge ting for sig selv, så du stolt og frygtløs kaster dig ud i mulighederne i din forretning.
  4. Succes vaner og ritualer – Du opfører og lever på den måde der skal til for at blive succesfuld.
  5. Step up and stand out – Du lærer med lethed at opbygge en følgerskare af potentielle kunder med dine ord og din væremåde. 
  6. Fast-track to success – Du lærer at udvikle et action-mindset – brug dit extra gear strategisk, og tag handling hurtigt uden frygt for at fejle eller at blive dømt af andre (eller dig selv 😉)

Go-Getters Mastery er for dig, som mangler business mentoring og et ambitiøst netværk, så du endelig kan nå de mål, du sætter dig for – uanset hvor du er på din iværksætterrejse, og hvor længe du har været igang.

Go-Getters Mastery har kick-off mandag d. 2. september. Du tilmelder dig allerede nu, men den første betaling trækkes først, når vi starter op til september.

Go-Getters Mastery kan afmeldes dag til dag, og der er derfor ikke nogen binding.

Yes – du kan trække medlemsskabet fra med op til 1/2 års tilbagevirkende kraft – uden problemer.

Go-Getters Mastery er en medlemsklub, som kontinuerligt lærer dig nye færdigheder og teknikker til at opnå mere i din forretning. Nogle vælger at være med en kortere periode, og mangler måske kun et par afgørende elementer til at være Go-Getters – og andre er med over en længere periode og suger kontinuerlig viden med ambitionen om at være en af de absolut bedste indenfor deres felt.

Go to Top