Ofte stillede spørgsmål (FAQ):

Om de faciliterede netværksarrangementer:

Mange netværk vælger at have brancheekslusitivtet som en del af deres setup. Årsagen er, at det sikrer, at man som virksomhed har nemmere tilgang til flere ekslusive leads og potentielle kunder. Idet hovedformålet med Female Go-Getters Networking er at skabe flere kvalitetsfyldte relationer og ikke at skabe leads, har vi valgt ikke at have brancheekslusitet. I virkeligeden ville det også være ærgerligt at fjerne muligheden for at skabe relationer med andre indenfor samme branche.

Så vidt muligt veksles imellem en lang række samtaleemner til hvert netværksarrangement med formålet at skabe et spændende udgangspunkt for samtalerne i de mindre break-out rooms. Nogle måneder vil det ramme spot on på dine yndlingsfagområder og andre gange måske ikke. Fælles for dem alle vil de dog være, at der er stører sansynlighed for at skabe inspirerende og motiverende snakke iblandt os.

Go-Getters Networking kan ses som et fysisk netværksarrangement – bare online. Der er netværksøvelser og sparring i mindre grupper, og der skabes grobund for personlige snakke og inspirerende læring. Det giver derfor ikke mening at optage det. Idet hverdagen kan komme i vejen afholdes to arrangementer hver måned (plus celebrations), så du har flere muligheder for at finde hul i kalenderen til måneden arrangement.