Camilla Nørregaard

Masterclass X Camilla Nørregaard

(Kun for Inner Circle medlemmer)

I denne måned afholder Camilla Nørregaard månedens masterclass.

Lær hvordan man undgår at have stressende og bekymrende tanker, når man er selvstændig. Det er noget nært umuligt. 🤯

MEN vidste du, at vi kan reducere den tid vi bruger sammen med stressende eller bekymrende tanker ved at implementere den metakognitive tilgang til vores business-mindset?

Tilgangen kan faktisk benyttes til alle områder af livet. Vildt ikke? 🤩

DENNE masterclass vil vise dig:

  • Hvorfor stress og bekymringstanker ikke er farlige og hvorfor vi skal arbejde med de tankestrategier vi har og ikke indholdet af dem.
  • Hvor effektivt den metakognitive tilgang kan være i virksomhedsøjemed.
  • Hvordan du arbejder med den metakognitive tilgang i din business med konkrete øvelser.

Metakognitiv terapi handler IKKE om at grave i, hvad der gør dig stresset eller bekymret, men den strategi, der bliver brugt til at håndtere tanken. Det er netop DET, der gør den metakognitive tilgang konkret, effektiv og særligt relevant for dig som selvstændig! 😍

Så skønne Inner Circle medlem, hvis du er klar til at blive bedste venner med dine tanker og give dig selv og dermed din virksomhed de absolut bedste forudsætninger, så SÆT ET KRYDS I DIN KALENDER D. 27/9-22 KLOKKEN 10:00-11:00.

LIDT OM CAMILLA NØRREGAARD

Camilla er udannet metakognitiv terapeut og har hjulpet alle sine klienter af med stress- og bekymringstanker. Camilla er fortaler for den metakognitive tilgang på mange af livets aspekter og arbejder med metoden med flere forskellige problematikker.

Camilla har selv været fanget i tankerne og ønsker inderligt, at være den hjælp og inspiration som hun ikke selv fik. Hun arbejder i dag ud fra den overbevisning om, at der ikke findes forkerte tanker eller følelser, men at det som med alt andet her i livet handler om, at have et ikke værdi-baseret forhold til dem, eksempelvis ”sund vs usund”, ”negativ vs positiv”, ”god vs dårlig”.

Hun deler dagligt tips til tanker ud på sin instagram-profil @camillanoerregaard og du kan møde hende til vores Masterclass, hvor du kan stille hende alle de spørgsmål du måtte have om tanker og tankestrategier.

Dato

sep 27 2022
Expired!

Tidspunkt

10:00 am - 11:00 am
Kategorier
Go to Top