Trinemai

Masterclass X Trinemai

(Kun for Inner Circle medlemmer)

Sådan bliver personlig branding en game changer for din business

I denne måned er der Masterclass med Trinemai.

Med de sociale medier har det aldrig været lettere at promovere sin virksomhed til forbrugere over hele verden – og alligevel har det aldrig været sværere for virksomheder at brænde igennem til forbrugerne. 🔥

Det er der en helt simpel forklaring på: med den øgede promovering på de sociale medier, er forbrugerne blevet mere kritiske og bruger mindre tid på kommunikationen fra hver enkelt virksomhed. Nutidens forbrugere forlanger mere af virksomheder allerede lang tid inden, de overvejer at købe fra dem.

I den her Masterclass lærer du, hvordan du kan brænde tydeligt igennem på Instagram, så du kan konvertere dine følgere til loyale kunder i din forretning. 🤩

Svaret findes i dit brand – og vi skal faktisk på lidt af en personlig rejse, for det handler nemlig om personlig branding. Rejsen starter hos dig med at finde frem til alt det, der gør dig unik og hvordan du kan tilføje din unikke værdi til dit brand, så du kan skille dig ud på Instagram. 📱

Det er en rejse, der aldrig slutter, for hver gang du møder op i stories på Instagram eller laver et opslag i dit feed, så brander du din virksomhed. Hvis du endnu ikke har arbejdet med dit brand, er der stor sandsynlighed for, at du enten forvirrer dit publikum eller at du skyder med spredehagl i din kommunikation.

Hvis du er klar til at finde ud af, hvordan personlig branding kan blive en game changer for din virksomhed, så skal du sætte et stort kryds i kalenderen fredag d. 14. okt. kl. 10.00, hvor Trinemai afholder månedens Masterclass ’Sådan bliver personlig branding en game changer for din business’.

Om Trinemai:

Trinemai har virksomheden Power Queen Empire, hvor hun hjælper kvindelige iværksættere med, at opbygge personlige brands og brande deres virksomheder på de sociale medier. Hun er stifter af konceptet ’The Power Queen Solution’, der præsenterer en ny retning indenfor personlig branding, der blandt andet er tilpasset nutidens forbrugertyper. Konceptet er udgangspunktet for alt hendes arbejde med mine klienter og det er et resultat af mine +10 års erfaring med branding, markedsføring og sociale medier.

Trinemai er cand. mag. i kommunikation med speciale i branding på de sociale medier. Hendes store drøm har altid været at blive selvstændig, men der skulle gå mange år, før hun egentlig fik modet til at tage springet. Trinemais personlige udvikling, der hjalp hende til at finde modet frem, har vist sig at være en stor del af det brand, hun nu har skabt. Og det er netop det du bliver indviet lidt mere i til månedens Masterclass – ligesom du også bliver klogere på, hvordan din personlige rejse kan have en stor betydning for dit personlige brand.

Dato

okt 14 2022
Expired!

Tidspunkt

Hele dagen
Kategorier
Go to Top