Shikha Gupta

Masterclass X Shikha Gupta: Lær hvordan du manifesterer flow i din business

(Kun for Inner Circle medlemmer)

Lægger du planer og strategier uden at få de resultater du drømmer om? 🌟

Så ved du hvordan det føles at knokle og arbejde vildt mange timer. Du følger sikkert også en masse strategieksperter og prøver at være synlig konstant!

… Ganske enkelt fordi, du har et ønske om at skabe mere vækst og velstand i din business.🤓

Vi har været så heldige at få fat i Mindset og Manifestationsekspert Shikha Gupta, og hun vil være helt ærlig og fortælle dig, at:

  • Det du virkelig ønsker at manifestere i dit liv og i din business, vil ikke komme til dig, medmindre du er klar til at tage imod. 🤩
  • Du vil ikke være klar før du har frigivet dine egne indre blokeringer, dine begrænsende overbevisninger og dine egne benspændende historier💞

Shikha arbejder med business-kvinder som endnu ikke har knækket koden til at manifestere i deres business eller som måske oplever, at det er nemt at manifestere småting, som en gratis kop kaffe, små opgaver i deres business eller en parkeringsplads.

Men de føler ikke at de er i stand til at manifestere store ting, f.eks.:

  • Flow i deres business🥳
  • Opgaver som de virkelig elsker.❤️

Og den største:

  • Balancen mellem at være iværksætterkvinde og have tid til sig selv og sin familie.👨‍👩‍👧‍👦
  • At kunne bringe velstand ind uden at knokle 70 timer om ugen! 🚀

Og Shikha ved lige præcis hvad hun taler om. Det var nemlig story of her life i flere år.

De første 2 år af hendes iværksætterrejse skete der minimalt! Hun knoklede og knoklede men der skete kun lige nok til at kunne klare sig. Shikha var træt og klar til at opgive det hele. Måske kan du genkende den følelse?

Indtil hun lærte at manifestere og skabe sin business. Hun fandt ud af, hvor nemt og praktisk det er at komme ”i alignment” med det hun virkelig ønsker og samtidig skabe business med konstant flow.

Så det har været hendes fokus de sidste 2 år!

Og Shikhas business er vokset x 10 i 2020 og endnu mere i 2021 på trods af corona og meget lidt fokus på content og marketing. 🤩

Nu har Shikha skabt sin egen proces, som er en kæmpe del af undervisningen på hendes masterkursus, Become a Manifesting Master, der bl.a. byder på chakra manifestation, krystaller, mindset og frigørelsesarbejde, praktiske lette ritualer og meget mere.

Nu vil hun gerne dele sin personlige manifestationsproces med dig, så du kan manifestere den business du virkelig ønsker;

Nemt, i flow og konstant!💪

Er du klar til at lære Shikhas hemmeligheder?

Så tilmeld dig eventet og sæt et KÆMPE kryds i kalenderen den 5. august 2021 kl. 11.🗓

Hvem er Shikha egentlig?

Shikha er Mindset og Manifestationscoach med over 24 års erfaring med at arbejde med mennesker fra alle lag i livet.

Med en Masters i Stresscoaching og Mindsetcoaching, hjælper Shikha kvinder med at forandre deres liv indefra og ud. Det sidste halvandet år, har Shikha studeret ved en Indisk Guru for at lære de oprindelige, effektiv, manifestationsprocesser som skaber reelle, langvarige resultater og det er den læring hun nu deler med sine klienter.

Hendes tilgang til transformationsarbejde er at det hele skal være nemt, praktisk og integrerbar i hverdagen for at det kan give resultater.

Shikha har hjulpet kvinder med at vækste i deres business, tiltrække flere klienter hvor de ikke har oplevet flow, tiltrække kærlighed, blive stressfri og meget mere.

Shikha er medforfatter til Bestseller bogen ”She did it” som har ligget nr. 1 i flere lande internationalt. Hun arbejder i dag med Coachingforløb og Online kurser Internationalt med kvinder fra hele verdenen. 

Dato

aug 05 2021
Expired!

Tidspunkt

11:00 am - 12:00 pm
Kategorier
Go to Top