Pia Møller

Masterclass X Pia Møller: Hvordan du skaber et fysisk produkt – Som kunderne ønsker at købe!

(Kun for Inner Circle medlemmer)

I denne måned er vi så heldige, at have Masterclass med Pia Møller.

Hvordan du skaber et fysisk produkt – Som kunderne ønsker at købe!

v/ designer, founder og mentor Pia Møller

Pia driver til daglig sin virksomhed My Teddy original hvor hun siden 2009 har designet sine originale produkter og solgt dem i mere end 25 lande. Derudover har hun også Make Original Design hvor hun hjælper iværksættere med at søsætte deres visioner om at skabe deres eget produkt.

Pia er en mulitipassioneret iværksætter og med hendes mange års erfaring i at drive virksomhed har hun valgt at dele ud af sin store viden og løfte kvindelige selvstændige med at føle sig ’frie’ mens de driver deres virksomhed -stor som lille.

 

Masterclaas hvor Pia deler, med dig, sin succesfulde opskrift, på hvordan du skaber et produkt, som kunderne ønsker at købe og derved er en sikker investering af din tid og din opsparing!!

Pia gennemgår følgende på Masterclass’:

Ide – konceptudvikling; du bliver skarp på om det du har i tankerne skal justeres eller allerede helt perfekt

Sourcing – find den rette leverandør; undgå at brænde nallerne på ’forkerte’ leverandører og blev klædt på til at finde den rette samarbejdspartner

Produktudviklingsfasen; det allervigtigste step og jeg deler min proces med dig, så du bliver forberedt på at skabe en bestseller.

Produktion og hjemtagelse; kvalitet, betaling og fragt – bliv klogere på dette

Bonus: Nyeste update på transport situationen iflg. Covid 19, jeg deler med dig den seneste status, så du ikke bliver overrasket på noget!

Se med torsdag d. 25. august klokken 10:00.

Dato

aug 25 2022
Expired!

Tidspunkt

10:00 am - 11:00 am
Kategorier
Go to Top