Maiken Juul

Masterclass X Maiken Juul: 3 hemmeligheder til at blive en fremragende foredragsholder!

(Kun for Inner Circle medlemmer)

I denne måned er der lidt ananas i egen juice og Maiken Juul underviser og inspirerer dig med sin viden om at kick-starte en fed karriere som foredragsholder!

OPLEVER DU OGSÅ TANKER OMKRING:
– Hvordan bygger jeg mit foredrag op? 😕
– Hvad skal mit foredrag hedde og handle om? 🤔
– Hvordan kombinerer jeg faglighed med storytelling? 😬
– Hvordan bliver jeg en dygtig og underholdende formidler, som kunderne gider at booke igen og igen? 😦

I sommeren 2016 havde Maiken Juul selv netop disse spørgsmål rumsterende i sit hoved, samtidig med, at hun boblede af energi og lyst til at komme ud og holde foredrag.

Hun havde SÅ meget viden og en gejst til at formidle til et større publikum, og hun drømte så inderligt om, at stå på en scene og mærke publikums interesse i det emne, som nærmest aldrig slap hendes tanker 🙏🧠

Hun vidste inderst inde, at hun havde et potentiale, men ikke hvordan hun kom fra A til Z!

Disse spørgsmål og mange flere har hun arbejdet intenst med de seneste 5 år, hvor hun har arbejdet målrettet på at blive dygtigere og dygtigere til dette håndværk – med målet:

At være en underholdende og inspirerende foredragsholder, som bliver booket hos virksomhederne.

!OG DET HAR VIRKET!

Maiken har nu holdt de første 100 foredrag rundt i landet tilknyttet foredragsbureauet Athenas….
OG….. er netop blevet booket til at holde foredrag i Bremen teater samt Hermans i Århus Tivoli i 2022 som har over 600 pladser – og oplever at det ene kvantespring tager det andet!!!
😱😱🤩
🎁🎁🎁 Drømmer du også om at påbegynde en rejse ala hendes, så se med i november måneds masterclass, hvor Maiken deler 3 hemmeligheder til dig, som gerne vil udvikle dig til at blive en fremragende foredragsholder.

Se med live i Inner Circle på Facebook d. 23. nov. kl. 9

 

Om Maiken:
Maiken er ud over at være co-founder af Female Go-Getters foredragsholder hos Athenas og forfatter til bogen “Styr på tankerne”. Hun har de seneste 5 år holdt over 100 foredrag rundt i landet hos virksomheder og institutioner om tankestyring og inspireret de ansatte til at bruge mindre tid på at bekymre sig. Hendes bog er solgt i 1.500+ eksemplarer og netop udgivet i 3. oplag.

Dato

nov 23 2021
Expired!

Tidspunkt

9:00 am - 10:00 am
Kategorier
Go to Top