Mads Peter Østergaard

Masterclass X Mads Peter Østergaard: Få styr på IOS 14.5 og hvilken betydning det har for dine Facebook & Instagram annoncer!

(Kun for Inner Circle medlemmer)

I denne masterclass gør Mads Peter Østergaard dig klogere på det nye IOS 14.5 og hvilken betydning det har for dine annoncer på Facebook og Instagram. Han kommer blandt andet med 3 tips til hvordan du tackler Apples nye opdatering og hvordan du tilpasser din målgruppe i annonce-centeret. 

🗣 “Det værste, der er sket for Facebook” 

Det er der mange der mener, inklusiv jeg selv. Apples seneste softwareopdatering deler vandene mellem virksomheder, der får succes med annoncering på Facebook & Instagram, og virksomheder, der ikke gør.

 

Hvis du annoncerer på Facebook & Instagram, så er du nødt til, at vide hvad opdateringen indebærer, og hvilke simple tiltag du skal gøre, for at kunne minimere konsekvenserne.

 

I denne MasterClass vil jeg gennemgå følgende: 

 • Hvad betyder opdateringen i praksis?
 • Hvilke konsekvenser har det for (især) mindre virksomhedsejere
 • Hvilke 3 simple tiltag du SKAL gøre, for at minimere konsekvenserne.
  • Verificering af domæne
  • AEM
  • Opsætning af API
  • Jeg viser hvordan du gør det.
 • Hvordan du skal oprette ‘de rigtige’ målgrupper, for at få mest ud af din annoncering.

 

Mange tager alt for let på IOS 14.5 opdateringen, og tænker, at det ikke er noget der rammer dem. Det gør det. Det rammer alle, og især mindre virksomheder meget hårdere.

 

Det er ikke kompliceret. Det kræver ikke, at man kan kode eller være meget teknisk anlagt. Det hele kan sættes op på 30 min, og så er det ude af verden.

 

Dog, er det utrolig vigtigt, at du har det i tankerne, når du opretter kampagner, og især, når du opretter målgrupper.

 

Opdateringen betyder ikke, at du skal stoppe med at annoncere på platformen. Det betyder, at det bliver sværere for mange, og der er mange, som ikke har styr på dette eller tager det alvorligt. Hvis du får det, så vil du være flere skridt foran dine konkurrenter!

 

Hvem er jeg? 

Jeg er Mads Peter Østergaard, og jeg er født og opvokses i det sønderjyske, men bor til dagligt i Herning. Herfra driver til dagligt mit eget bureau, hvor jeg kun arbejder med Facebook & Instagram annoncering. Jeg har valgt kun, at arbejde med Facebook & Instagram, for at kunne specialisere mig, og være blandt Danmarks skarpeste på denne platform. Jeg er certificeret Facebook Marketing Partner, og bruger +250.000 kr. om måneden på annoncering. Jeg coacher virksomheder og uddanner andre Facebook annoncører, og har hjulpet mere end 100 personer.

 

Jeg brænder for, at hjælpe, og elsker at dele ud af min viden.

Du skal deltage på denne MasterClass, hvis du overvejer, at annoncere på Facebook & Instagram, eller allerede gør det. Du skal ligeledes deltage på denne MasterClass, hvis du ønsker, at være et skridt foran dine konkurrenter, og være proaktiv på fremtidens annoncering på Facebook.

Vi glæder os til at se dig live i Inner Circle d. 12. juli kl. 11:00 💃

Dato

jul 12 2021
Expired!

Tidspunkt

11:00 am - 12:00 pm
Kategorier
Go to Top