Louise Helmaan

Masterclass X Louise Helmann: Sådan opnår du større rækkevidde på Instagram via grafisk design – og får en profil der styrker din virksomheds brand

(Kun for Inner Circle medlemmer)

Masterclass X Louise Helmann: Sådan opnår du større rækkevidde på Instagram via grafisk design – og får en profil der styrker din virksomheds brand

 

Synes du, at Instagrams algoritmer er en by i Rusland? 🤯

Hvis ja, så laver vi lige en Michael Jackson for dig…

”You are not aloooone! I am here with yoooou!”

 

Derfor har vi hidkaldt Louise Helmann til denne måneds Masterclass. Louise er grafisk designer og hjælper dig med at skabe en indbydende Instagram-profil, der også er strategisk smart. 🚀

 

Men vent! Der er mere…

 

I dag har Louise en lille gave med til dig…

 

Faktisk 3 gaver – nemlig de 3 spilleregler, som har det med at sweet talke Instagrams algoritmer, så du bliver mere synlig.

 

De kommer her:

 

🌟 Dine opslag skal få folk til at stoppe op, like eller kommentere.

 

🌟 Dine opslag skal vise hvem du er som (ægte) person og hvad du hjælper med.

 

🌟 Dine opslag skal er konsekvente og gentagende, så folk kan huske dig.

 

Instagram skruer simpelthen op for, hvor mange der får dine opslag, når du følger de 3 spilleregler, så du får en større rækkevidde. Og jo flere der ser dit opslag, jo flere følgere får du.

 

Men hvad skal du gøre, for at få dine opslag til at se lækre og indbydende ud? 😍

 

  • Hvordan får du folk til at stoppe op og kigge?
  • Kan din business overhovedet bruges til at inspirere andre?
  • Kan du med lidt grafisk design vise hvem du er – så du skiller dig ud fra alle de andre coaches, behandlere og iværksættere?
  • Og ikke mindst, hvad skal der til for at folk kommer i tanke om dig, når de skal have løst deres problem. Hvordan bliver du husket?

 

Det får du svarene på i denne Masterclass og meget mere til!

 

Vi glæder os sådan til at byde dig velkommen til en formiddag fyldt med lækkerhed og skarpe indsigter, som du kan implementere på din Instagram-profil med det samme.

 

Vi skulle hilse fra Louise og sige; Ha’ det lige så godt, som du ser ud – og vi glæder os helt vildt til en spændende Masterclass, der kan hjælpe med at booste DIN Instagram. 💃

 

 

Lidt om Louise:

Louise Helmann designer professionelle logoer til især soloselvstændige, så ingen er i tvivl om hvad deres styrke er. Hun kan skræddersy visuelle identiteter til din business, så du har nemmere ved at tiltrække dine yndlingsopgaver.

 

Hun er grafiker og driver min egen fuldtids-virksomhed på 5. år: www.detaljeriet.dk

 

Og så lærer Louise ca. 1000 digitale kreatører som dig at blive bedre til at lave grafisk design, der kan forvandle deres Instagram til en profil med masser af wow-faktor.

I sidste ende ønkser Louise bare, at din Instagram kan se lige så professionel ud, som du er.

Dato

okt 12 2021
Expired!

Tidspunkt

11:00 am - 1:00 pm
Kategorier
Go to Top