Lotte Hornstrup

Masterclass X Lotte Hornstrup: Succes med SEO – Gør din viden til søgbart indhold!

(Kun for Inner Circle medlemmer)

I denne måned er vi så heldige, at have Masterclass med Lotte Hornstrup.

Succes med SEO

– Gør din viden til søgbart indhold!

Du har måske hørt begrebet “content is king” og det bliver mere og mere relevant i fremtiden. Både kunderne og Søgemaskinerne ændre sig hele tiden og alt forskning tyder på at fremtiden er vidensbaseret og kvalitet slår kvantitet.

Før et køb skal kunderne igennem en rejse, for at nå den endelige beslutning. Måske du allerede nu sidder og bliver træt ved tanken, men jeg lover dig, det hverken er svært eller teknisk, at tiltrække kunderne.

Du er helt sikkert dybt passioneret omkring din niche og kunne tale om det uafbrudt! Det eneste du skal gøre er, at omdanne din viden og passion til online indhold, som din målgruppe kan finde.

Før din målgruppe booker en afklarende samtale, eller bestiller en tid hos dig, har de med garanti selv undersøgt både viden, markedet og alt muligt andet på google, for det er sådan vi handler i dag. Hvis du sørger for, at have indhold til dem på hele deres rejse, er det dig de booker, når de er klar til køb. For tilliden er skabt på forhånd og du har bevist, at du ved hvad du taler om.

Så hvis du er:

Soloselvstændig eller har en mindre virksomhed

Er passioneret omkring et emne og kan tale om det i evigheder

Ikke glad for opsøgende salg

Ønsker at kunderne er forberedte når de kontakter dig

Så er den her Masterclass lige noget for dig.

Det jeg vil tage dig igennem er:

Det arbejde der skal gøres FØR du laver online indhold

Sådan gør du din hjemmeside attraktiv for søgemaskinerne

Lav indhold der bliver fundet af google og din målgrupper

Gør dit arbejde til en Content Maskine der lever længe

 

Lidt om mig!

Jeg er i den grad introvert og hvis jeg kunne leve af at lære nyt og google ting, ville jeg gøre det. MEN det kan jeg ikke.

Derfor arbejder jeg nu med, at lære solo selvstændige at skabe endnu mere godt indhold til google, så flere som mig har mulighed for at researche emner inden et køb. Jeg lære dig at det handler mere om dig og din målgruppe, end tekniske termer og avancerede algoritmer.

Med en baggrund indenfor marketing og administration, har jeg samlet en masse viden om Content Marketing og hvordan du kan sætte et godt flow op, så du kan være der for din målgruppe og samtidig få kunder i din virksomhed.

Jeg har selv blogget i mange år og haft egen webshop, som udelukkende vækstede organisk. Den erfaring og den rejse jeg var på, har gjort at jeg i dag kan se hvordan alt viden kan blive til godt indhold og hvordan vi igennem vores Content kan gøre målgruppen klar til køb inden de kontakter os.

Se med onsdag d. 18. maj klokken 09:00.

Dato

maj 18 2022
Expired!

Tidspunkt

9:00 am - 10:00 am
Kategorier
Go to Top