Liselotte Ellegaard

Masterclass X Liselotte Ellegaard: Lav din egen uddannelse eller et highend kursus med diplom

(Kun for Inner Circle medlemmer)

I denne måned er vi så heldige, at have Masterclass med Liselotte Ellegaard.

Går du med en drøm om at lave din egen uddannelse eller et diplomkursus?🤩

Men har du hængt drømmen til tørre ved siden af dine Sloggi’er, fordi det virker alt for uoverkommeligt? Eller fortæller du dig selv, at du jo ikke er typen, der kan nok, ved nok, er nok… til at kaste dig ud i sådan et projekt?

Eller har du en dyb og ligefrem nørdet faglig passion, som sommetider er ved at flyde over? Simpelthen fordi du har så meget viden og knowhow, du vil dele med andre?

Måske har du en indre stemme, der kalder på at følge en større drøm i din forretning, men ved ikke hvordan du lige får hul på den slags highend produktudvikling?

Hvis du sidder med lappen i vejret, så kom med på Masterclassen d. 17. februar kl. 11, hvor jeg deler min viden og erfaring med at udvikle uddannelser og diplomkurser. Faktisk har jeg selv levet af det i en del år.

 

På Masterclassen lærer du:

  • Hvorfor det er så lukrativt at have et certificerings- eller diplomgivende program i din forretning
  • Hvad der skal til for at udvikle en uddannelse af høj kvalitet
  • Om at få andre til at hjælpe og undervise, så du ikke skal gøre det hele selv
  • Om at positionere dig på et helt nyt niveau, som får dit navn til at vokse
  • Om at certificere dine kunder
  • Hvad der skal til for at sælge pladser
  • Om planlægning og timing for markedsføring – Din uddannelse kan være født, før du aner det
  • Hvordan du kan overvinde (eventuel) frygt og gå med en helt fantastisk opstigning personligt, spirituelt og økonomisk

 

Det der gjorde mig bange for at lave en uddannelse

Jeg har indtil videre lavet 5 uddannelser, og det stod helt ærligt ikke skrevet noget sted, at jeg skulle lave det. Faktisk var det så vild og frygtindgydende en tanke, at jeg måtte tage et langt tilløb, før jeg turde gå frem i verden med mit uddannelsesprogram.

Da jeg endelig besluttede at gå i luften med min store uddannelsesdrøm, og jeg lærte hvad der skulle til for at få gennembrud med den, stod det mig klart, hvor naturligt det var at tage den nye rolle på mig.

Det var tilløbsfasen, der var skræmmende. Det var angsten for mine egne forestillinger, der fik mig til at ryste af skræk! – Ikke dét at lave en uddannelse og starte første hold. Det var tværtimod så berigende og fuld af lys.

Og nu har flere og flere spurgt mig til det at lave en uddannelse, og da jeg ved, at det for mange kræver ekstra mentalt overblik, mod, know how og et ”Det-er-ikke-farligt”-boost, så laver jeg en masterclass om det.

Jeg kan allerede sige, at for den der drømmer om highend produkter, venter et helt nyt niveau af glæde, frihed og økonomisk flow.😍

Ses vi d. 17. februar 2022 klokken 11:00?

Varme hilsner fra Liselotte

Uddannelsesleder | Educational Psychologist, Århus Universitet | Businesscoachuddannet, USA| Markedsføringsmentor & Forfatter

 

Dato

feb 28 2022
Expired!

Tidspunkt

12:00 pm - 1:00 pm
Kategorier
Go to Top