Lene Dybdahl

Masterclass X Lene Dybdahl: Kajabi for begyndere – onlinekurser på autopilot

(Kun for Inner Circle medlemmer)

I dagens Danmark er der efterhånden ingen tvivl om, at man kan undervise online i næsten hvad som helst. Bare se på, hvordan skolelærere formår at dirigere idræt, matematik og madkundskab hjemme fra stuerne.

Men hvad mange ikke ved er, at onlinekurser kan være en fantastisk indtægtskilde – uden at stjæle al din tid foran skærmen. Med få enkle klik, kan du være i gang med at undervise i det du brænder for på kursusplatformen Kajabi. Det hele kan sættes op til at arbejde for dig på autopilot, så du kan sikre dig en fast løbende indtægt i din forretning uden at skulle sælge og promovere konstant.

Vi har været så heldige at få Danmarks absolut bedste Kajabi-ekspert, Lene Dybdahl, og hun viser dig:

Hvorfor Kajabi er det oplagte valg for dig, som har brug for et system, der er super brugervenligt (Farvel til 25 plugins på WordPress, som ikke vil tale pænt sammen), som ikke er den store tekniknørd, men som stadig sætter pris på lækkert design (til både dit kursus og din hjemmeside).

Hvordan du kan bygge din hjemmeside og dit kursus i få enkle klik.

Hvorfor betale en dyr webudvikler 10.000-vis af kroner for noget, du selv kan gøre på en eftermiddag? Kajabi er så enkelt at arbejde i, at du kan lave det selv (hvis du vil) – med indbyggede designskabeloner ser det lækkert og professionelt ud lige ud af boksen.

Og selvfølgelig allervigtigst:
Hvordan du sætter det på autopilot – så Kajabis automatmagi kan sælge dine kurser, mens du sover. For hør lige her:

Os der elsker at undervise og hjælpe andre tænder ikke nødvendigvis på markedsføringsstrategier, salg og højtråbende promotions på sociale medier. Vi vil bare gerne hjælpe andre med det vi ved og have lidt bedre tid til andre ting. Det kan du få ved at lave en Pipeline i Kajabi, som kan sælge dit kursus på autopilot.

Klar?
Så tilmeld dig eventet og sæt KÆMPE kryds i kalenderen den 8. april kl. 11  🤩

Aldrig hørt om Lene Dybdahl før?

Lene Dybdahl har bygget to virksomheder på kursusplatformen Kajabi og har omsat for millioner af solgte onlinekurser og medlemskaber i løbet sine første fem år som iværksætter. Hun underviser vidensformidlere i at lave og lancere profitable onlinekurser. Men hun underviser ikke kun i kurser og Kajabi, og hun understreger, at man sagtens kan tjene penge på kurser, som ligger i hobbysegmentet. Det er hun selv det levende bevis på. Hun er nemlig forfatter til 7 anmelderroste fantasyromaner og underviser hundredvis af forfattere in spe i at skrive fiktion.

Du kan læse mere om Lene Dybdahl på hendes blog om onlinekurser: www.penogpondus.dk/blog

Men allerhelst vil vi ønske, at du møder hende på vores Masterclass (ja, du kan stille spørgsmål til Lene. Hun glæder sig!).

Så tag dit første skridt mod en forretning, hvor store dele kan sættes på autopilot, så du kan tjene gode penge, uden at skulle være ’på’ hele tiden.

Vi ses 🤩

Dato

apr 08 2021
Expired!

Tidspunkt

11:00 am - 12:30 pm
Kategorier
Go to Top