Katrine Venke

Masterclass X Katrine Venke: Fra tvivl til klarhed og økonomisk gennembrud med DNA-branding

(Kun for Inner Circle medlemmer)

I denne måned er vi så heldige, at have Masterclass med Katrine Venke!

 

Fra tvivl til klarhed og økonomisk gennembrud med DNA-branding

 

Det er IKKE nok bare at være 100% autentisk på de sociale medier, selvom det kan ligne tendensen indenfor personlig branding i disse dage.

 

Du skal kigge i en helt anden retning, hvis du gerne vil opnå det gennembrud, du drømmer om.🤩

 

Derfor er vi så glade for at kunne præsentere Katrine Venke som hovedpersonen i Masterclass. Katrine er en sand mester i DNA-branding, og hun er derfor den helt rigtige til at lære dig, hvad du skal gøre for at rykke din business til next level.

Og bare rolig!

Det handler ikke om fancy strategier og algoritmer. Og du skal heller ikke nødvendigvis bare gå mere live på Facebook. Katrines metoder stikker meget dybere og efter Masterclassen har du 100% klarhed over:

 

  • HVORDAN du skal være synlig
  • HVAD du ønsker at signalere
  • HVAD du skal dele på de sociale medier, så din målgruppe og dine potentielle kunder ikke er det mindste i tvivl om, at de hos dig kan få den forandring som de drømmer om.

De her 3 trin er essentielt, når du skal elske dit arbejde (i din egen forretning), og når du vil skabe et brand som sælger og vækste din omsætning… Hvem vil ikke det?😍

Du lærer også:

  1. Dit brand-DNA (det som ingen andre har, uanset om de sælger nøjagtigt det samme som dig).
  2. Det er dit commitment og energien bag alt du gør, som giver dig dine drømme-resultater, eller mangel på samme.
  3. Hvordan du gør dit brand visuelt indbydende og et outstanding tiltrækkende ét af slagsen, så den tid du bruger på de sociale medier, giver dig fede økonomiske resultater

Hvis du tænker: holy sunshine, det lyder spændende (men svært) – så se med den 10. november klokken 11:00.

Kærlig disclaimer:
Det er ikke svært, det er ikke hokuspokus, og Katrine ved, at du kan gå fra en hobby-forretning på supplerende dagpenge, til en forretning du elsker at stå op til, og som du kan leve (godt) af – hvis du vil.💖

 

Om Katrine:
Katrine har beskæftiget sig med branding de seneste 22 år, og de sidste 10 år i egen forretning. Hun har arbejdet med – og brandet – både danske og udenlandske artister (upcomings og de største både i DK og internationalt) og ejer i dag 2 virksomheder, hvis forløb og kurser, hjælper ambitiøse selvstændige med at skabe et stærkt og tiltrækkende brand, så de kan hjælpe endnu flere kunder med det de er dybt passioneret omkring. – Og nogle af de bedste til.

Katrine er ikke til alt for meget snak, undskyldninger og forklaringer på, hvorfor en drøm ikke kan blive til virkelighed. F.eks. at forvandle sin hemmelige forretning til en synlig og succesfuld forretning. Hun er klart mest til handling og løsninger. Hun bander (lidt for) ofte, elsker æstetik til himlen, og er dybt afhængig af kameraet på sin mobil.

Dato

dec 10 2021
Expired!

Tidspunkt

11:00 am - 1:00 pm
Kategorier
Go to Top