Camilla Krath

Masterclass X Camilla Krath: “Sådan skaber du lækkert grafisk design til din business med Canva”

(Kun for Inner Circle medlemmer)

Sådan skaber du lækkert grafisk design til din Business med Canva

👉 At bruge grafik i din virksomhed er noget af det der kan skabe synlighed, gøre dig unik og skabe genkendelighed for din målgruppe, samt potentielle kunder.

Men har du ikke lige en grafisk designer ved hånden, eller føler du ikke altid dig så kreativ at du selv kan finde på eller lave dit grafiske materiale?

👉 Så er Canva programmet for dig!

Canva er designprogrammet for dig der på få minutter gerne vil lave on-brand grafik til dine sociale medier, uden at skulle sætte dig ind i svær teknik eller have en grafiker i maven. Men Canva er, og kan, så meget mere, og kan blive din nr.1 bedste markedsføring hjælper, når du ser og lærer alt det Canva har at byde på. 👇

Forestil dig at du selv kan lave:

Lækre scroll-stoppende billeder til din Instagram Profil
Designe en E-mail header, der virkelig viser hvem du er, allerede når de åbner dine e-mails.
Fede animeret effekter på dine billeder til de sociale medier, landingpages og i dine e-mails, der bare lige skaber det der ekstra Uhmff…

Eller hvad med at du også helt uden en grafiker selv kan designe:

💥 Grafik til din hjemmeside, der virkelig er on-brand, skaber genkendelighed og inviterer dine besøgende ind i dit univers, så de i sidste ende bliver købere.

Eller forestil dig at du på 1 dag selv kan designe en lækker e-guide med alle dine
bedste tips, du kan bruge som freebie til at opbygge din e-mailliste med. 📩

Hvilken forskel vil det ikke gøre for dig, din tid, og din virksomhed at kunne gøre alt det selv, uden at skulle betale en grafisk designer en masse penge?

….

Vi tænker, og ved, at det kan gøre en KÆMPE forskel, derfor får vi “besøg” af Canva elsker og ekspert Camilla Krath, som vil vise dig hvordan du kan lave alt dette. Og er du (endnu) ikke bekendt med Canva, så starter hun ud med at fortælle og vise dig Canva basis tingene, så du nemt kan komme i gang med det samme.

Klar? 🎉

Så tilmeld dig eventet og sæt KÆMPE kryds i kalenderen den 12. maj kl. 11-12 🚀

 

Kender du ikke Camilla Krath?

Så er her lidt basis info om hende:

Camilla Krath arbejder til dagligt som Webdesigner og Online Business Strategi Mentor, hvor hun hjælper kvindelige iværksættere, coaches, konsulenter og online virksomhedsejere med de strategiske action steps til at skabe og designe supersælgende hjemmesider.

Hun har undervist 100-vis af iværksættere med at skabe grafiske elementer til deres online platforme ved at bruge Canva som nøgle værktøjet, og underviser ligeledes i at opsætte og bruge automatiseret systemer og grafik til at opbygge e-maillister, og skrive e-mails der fordobler din åbningsrate.

Camillas undervisningsstil er elsket af mange fordi hun er yderst pædagogisk og lavpraktisk, og gør de, for mange, tekniske aspekter af det at drive en virksomhed, spiselige ved tålmodigt at vise tingene trin-for-trin.

Du kan læse mere om hende, hvad hun kan hjælpe dig med, og lytte til hendes Online Business Læringsportal Podcast på: www.camillakrath.dk

Men allerhelst vil vi ønske, at du møder hende på vores Masterclass (ja, du kan stille spørgsmål til Camilla. Hun glæder sig rigtig meget!).

Så kom med og lær’ det ultimative gratis business designværktøj, for ikke designere, Canva at kende, og se og lær’ fra Camilla i action.

Vi glæder os til at se dig live i Inner Circle d. 12. maj kl. 11:00 💃

Dato

maj 12 2021
Expired!

Tidspunkt

11:00 am - 12:30 pm
Kategorier
Go to Top