Camilla Krath

Iværksætter-rådgivning v. Camilla Krath

(Kun for pro og pro+ medlemmer)

Som medlem af Inner Circle Pro og Pro+ har du mulighed for at deltage i vores to månedlige iværksætterrådgivninger og få hjælp til lige præcis de udfordringer, du står med i din virksomhed.

Du har hver måned mulighed for at stille dine spørgsmål via Zoom i fællesskab med andre medlemmer, hvor du får hjælp til lige præcis de udfordringer, som du står med i din virksomhed.

Hver den 3. onsdag i måneden får du virksomhedsrådgivning med gæsterrådgiver:

  • Strategi og Business Mentor Camilla Krath

Camilla kan hjælpe dig med: 

Webdesign/hjemmeside design – F.eks. Hvad skal der til for at få en supersælgende hjemmeside?
E-mailmarkedsføring – F.eks. Hvordan opbygger du en e-mailliste (Både strategisk og teknisk)?
Freebies – F.eks.Hvad er en Freebie og hvordan kan den bruges til at genere salg til min virksomhed automatisk?
Nyhedsbreve – F.eks.. Hvad skal jeg skrive i mine nyhedsbreve og hvor mange skal jeg sende?
(Tekniske spørgsmål til online platforme – WordPress, Elementor, Simplero, Mailchimp)
Business Strategi – F.eks. Hvordan får jeg flere på min e-mailliste? Hvordan får jeg tilmeldinger til mit webinar? Hvordan får jeg flere besøgende til mig hjemmeside?
Business Planlægning – F.eks. Hvordan kan jeg få skrevet nyhedsbreve til en hel måned på 1 dag? Hvordan planlægger jeg bedst min dag til produktivitet og salg?

Om Camilla Krath

Jeg er Webdesigner & Online Business Strategi Mentor ( + Canva elsker og underviser)
Jeg hjælper kvindelige iværksættere, Coaches, konsulenter og onlinebaseret virksomhedsejere, med de strategiske action steps, til at skabe en succesfuld engageret e-mail-liste, designe og opsætte deres supersælgende online platforme og brugen af online marketingstrategier og grafiske business værktøjer – Uden stress, teknisk overvældenhed og med et smil på læben.
Igennem de seneste 6+ år har jeg undervist og hjulpet tusindvis af business kvinder, både via mine online workshops, kurser, 1:1 forløb og andre online platforme, og jeg har testet og afprøvet alverdens strategier, værktøjer og platforme, så jeg ved hvad der virker og hvad der ikke virker!
Jeg har kombineret min passion for webdesign, med mit store planlægger gen, krydret med 25+ års international erhvervserfaring, toppet med mine favorit og gennemtestet business værktøjer og strategier, og har i dag skabt en succesfuld online virksomhed, hvor der også er tid til frihed og familie.
Mit ønske er at hjælpe så mange kvindelige virksomhedsejere så muligt, med at skabe netop deres drømmevirksomhed, hvor de kan kombinere deres passion med deres viden og værktøjer, så de kan skabe den hverdag og det liv de ønsker for dem selv og deres familie.
Det handler om at sammensætte de rette strategier, bruge de rigtige værktøjer og platforme, samt at have viden og energien til at få det hele sat sammen og præsenteret for verden, og det er præcis det min mission er at hjælpe med.
Jeg har skabt en virksomhed der genererer penge hver måned på autopilot, men jeg arbejder bestemt også hver dag, bare uden stress og overvældenhed, og det er det Business strategi, planlægning, værktøjer og systemer kan sikre – og det er alt det jeg gerne vil give videre til andre.

Dato

sep 15 2021
Expired!

Tidspunkt

4:30 pm - 5:30 pm
Kategorier
Go to Top