Maj Wismann

Inspirations-interview X Maj Wismann

(Kun for Inner Circle medlemmer)

Glæd dig til inspirationsinterviewet i februar 2022.

I denne måned er hovedpersonen i Inspirationsinterviewet Maj Wismann.

Se med den 3. februar klokken 13:00 når Maiken interviewer Maj! 🤩

 

Er der noget, som Corona har lært os, så er det, at ”online” er en skudsikker business-strategi.🔥

 

Når samfundet lukker og fysiske aktiviteter forsvinder lige så hurtigt som en plade Marabou, så forsvinder en stor del af mange selvstændige og iværksætteres indkomst i samme mundfuld.

 

Det er en tanke, der kan holde os iværksætterildsjæle vågne om natten, right? Men sådan behøver det ikke at være!❤️

 

I dag får du historien om Maj Wismanns iværksætterrejse – en rejse, der tjener til inspiration for dig, der drømmer om at gøre din virksomhed (endnu mere) online.

 

Maj er parterapeut, sexolog, forfatter til 2 bøger og en af DKs største onlinebusiness-dronninger. Hun er noget nær first-mover i at drive onlinevirksomhed i Danmark, og hun har i den grad knækket koden til, hvordan man får kæmpe succes som underviser via onlineforløb, workshops og kurser.

 

Faktisk har Majs kurser og gode råd har hjulpet… Hold nu fast… Mere end 60.000 (!) danskere med deres parforhold og seksualitet.

 

Og for at det ikke skulle være nok, så har hun sat sine spor gennem omtale i magasiner som Tidens kvinder, Psykologi, Woman, Vores børn.

 

Hvordan pokker jonglerer Maj en succesfuld business, samtidig med, at hun nyder sine 3 børn, sin mand, god mad og jazzmusik?🤩

 

Hun lyder som en travl kvinde, men faktisk lever Maj ud fra devisen:

 

Langsommelighed i alle livets facetter.

 

Det er noget vi alle kan lære af og netop derfor glæder vi os til at invitere dig med til inspirationsinterviewet d. 3. februar, hvor du bliver taget med på Majs rejse ind i online-verden og ud i livet som selvstændig, mor, hustru og meget mere.

 

Mere info kommer snarest – og indtil da kan du læse meget mere om Maj Wismann her.

 

Dato

feb 03 2022
Expired!

Tidspunkt

1:00 pm - 2:00 pm
Go to Top