Liselotte Ellegaard

Inspirations-interview X Liselotte Ellegaard

(Kun for Inner Circle medlemmer)

I inspirationsinterviewet i september interviewer Maiken, Liselotte Ellegaard.

Prissætter du dine ydelser og produkter (alt for) lavt?

Også selvom du ved, at den forandring du kan skabe for dine kunder, er 10 gange mere værd end hvad prisen afspejler?

We hear ya, sista! 🤩

Hvad er det med os kvinder? – De fleste af os er så bange for at sætte et prisskilt på os selv. Hvis det stod til os, skulle alt koste gratis. Vi vil jo bare gerne hjælpe, ik?

Men det kan vi jo ikke skabe vores drømmeliv af.

Derfor er det med kæmpestor glæde i ”stemmen”, at vi kan præsentere til Liselotte Ellegaard i denne måneds Inspirationsinterview.

Liselotte hjælper til daglig kvinder med at skabe og sælge højt prissatte produkter, herunder 1:1 forløb og gruppeforløb.

Med udgangspunkt i Liselottes rebelske historie, fyldt med op- og nedture, får du i dag et kæmpe selvtillidsboost, så du kan tage et kvantespring i din omsætning og i din forretning.

Og denne skønne kvinde ved, hvad hun taler om!

Liselotte har nemlig drevet virksomhed siden 2005 og hun kan med stolthed i stemmen kalde sig for uddannelsesleder, international succes- og markedsføringscoach, teamleder og passioneret produktudvikler.

She knows stuff – og nu er det din tur til at tage en dukkert i den inspirationskilde, som risler ud af Liselottes hjerne, hjerte, krop og sjæl.

Husk badetøj, et selvkærligt sind og din notesblok, når inspirationsinterviewet skydes i gang 17. september klokken 13:00

Vi har endda husket snorkel og vi glæder os max til at byde dig velkommen! 💃

Dato

sep 17 2021
Expired!

Tidspunkt

1:00 pm - 2:00 pm
Go to Top