Female
Go-Getters

Danmarks største community
for kvindelige selvstændige/iværksættere

community

3 MÅDER VI KAN HJÆLPE DIG PÅ:

  1. Gratis Facebook-gruppe

Kom med i vores gratis Facebook-gruppe, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til de andre medlemmer om de udfordringer, du står overfor i din forretning.

  1. se den gratis undervisning

Du har lige nu mulighed for at se den gratis undervisning:  4 steps til (endelig!) at leve godt af din forretning.
Undervisningen er for dig som ønsker at lære, hvordan du skaber en succesfuld forretning, som du elsker.

  1. bliv medlem af Go-Getters Club

Go-Getters Club er vores betalte medlemsklub, som vi har skabt med ét formål: At hjælpe passionerede iværksættere – på forskellige stadier af deres virksomhed – med at få adgang til et stærkt, støttende netværk samt step-by-step undervisning, så de kan bygge succesfulde virksomheder og realisere deres fulde potentiale.

Ambition

Bag om
Female Go-Getters

Female Go-Getters er Danmarks største community for kvindelige iværksættere og stiftet af serieiværksætter, Mette Maria Terp.

Vi står bag den populære Facebook-gruppe med +11.000 aktive medlemmer samt medlemsklubben Go-Getters Club, hvor du får adgang til et stærkt, støttende netværk samt step-by-step undervisning, der tilsammen giver dig nøglen til at realisere dine forretningsdrømme og skabe en succeshistorie.

Hos Female Go-Getters tror vi på kraften i community og samarbejde. Vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, og sammen skaber vi en ny standard for succes.

Succes