Female
Go-Getters

Danmarks største community
for kvindelige selvstændige/iværksættere

community

4 MÅDER VI KAN HJÆLPE DIG PÅ:

  1. Gratis Facebook-gruppe

Kom med i vores gratis Facebook-gruppe, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til de andre medlemmer om de udfordringer, du står overfor i din forretning.

  1. se den gratis undervisning

Du har lige nu mulighed for at se den gratis undervisning: Skab Din Ultimative Drømmevirksomhed – 4 essentielle trin.
Undervisningen er for dig som ønsker at lære, hvordan du skaber en succesfuld forretning, som du elsker.

  1. bliv medlem af Go-Getters Club

Go-Getters Club er vores betalte medlemsklub, som vi har skabt med ét formål: At hjælpe passionerede iværksættere – på forskellige stadier af deres virksomhed – med at få adgang til et ambitiøst netværk samt step-by-step undervisning, så de kan bygge succesfulde virksomheder og realisere deres fulde potentiale.

  1. FÅ ADGANG TIL GO-GETTERS LEARN

Lær fra Danmarks bedste iværksættere hvordan du skaber en succesfuld forretning – step-by-step. Lær om markedsføring, branding, prissætning, salg etc., og shop rundt i undervisningen på bedste Netflix-maner og find den undervisning, DU lige præcis står og mangler. LEARN er for dig, som ikke ønsker netværksdelen vi har i GG CLUB, og udelukkende ønsker adgang til vores kvalitetsfyldte undervisning.

Ambition

Bag om
Female Go-Getters

Female Go-Getters er Danmarks største community for kvindelige iværksættere og stiftet af serieiværksætter, Mette Maria Terp.

Vi står bag den populære Facebook-gruppe med 10.000 aktive medlemmer samt medlemsklubben Go-Getters Club, hvor du får adgang til et ambitiøst netværk samt step-by-step undervisning, der tilsammen giver dig nøglen til at realisere dine forretningsdrømme og skabe en succeshistorie.

Hos Female Go-Getters tror vi på kraften i community og samarbejde. Vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, og sammen skaber vi en ny standard for succes.

Succes